Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Karlos Vémola v souvislosti s odvetou s rivalem Pirátem zamířil do nemocnice

Karlos Vémola v souvislosti s odvetou s rivalem Pirátem zamířil do nemocnice

Vémola

Karlos Vémola na turnaji OKTAGON 58 skutečně doručil to, co předesílal, tedy porazil rivala Attilu Végha, srovnal na sérii na 1:1 a následně ukončil kariéru. Tedy jen částečně. Terminátor totiž sice sundal rukavice, ale následně je nepoložil do středu klece, jak se to běžně dělá, ale předal je rivalu Véghovi a vedení organizace s tím, že pokud by byl zájem o velkolepé završení trilogie, tak je pro. Jiný zápas ho však prý jinak nezajímá. Vše tedy tak nějak stálo na slovenském veteránovi, protože je jasné, že vedení by třetí zápas jistě uvítalo. Attila si tedy vzal nějakou dobu na rozmyšlenou a následně poslal vzkaz Vémolovi i vedení, díky čemuž jsme se dočkali potvrzení hned dvou soubojů – Vémola vs Végh 3 a Vémola vs Pirát 2.


Škoda! Lauberová propálila Clash podvod, na který se chytil doslova celý svět

„Je to frajer, který mě knockoutoval v prvním kole. Nesmím podcenit vůbec nic, musím se na něho připravit na 110 procent. Je to pro mě velice důležitý zápas, abych si napravil reputaci, že jsem prostě udělal chybu, kterou dokážu napravit,“ uvedl Vémola pro CNN Prima NEWS.

„Od pondělí naskočím do plného tréninku. Proto jsem velice rád, že mi pan doktor Petr Neoral vyšel vstříc, že mě i v neděli vezme do ordinace, aby zkontroloval všechna moje zranění, všechny moje rány. Abychom to prošli, udělali sona, ultrazvuky. Abych zkrátka nenaskočil po pár měsících do přípravy a něco si neurval. Všechno projdeme, zkontrolujeme.“

Karlos v minulosti bral rady doktorů na lehkou váhu, ale následně přeci jen musel upravit režim, díky čemuž už je delší dobu bez většího zranění. Doufejme tedy, že to tak bude i pokračovat a my díky tomu uvidíme dva skvělé souboje. A možná se třeba najde čas i na box s Čepem. Přeci jen už jde o finální rovinku celé kariéry.




Co nás čeká?

7.9. – Oberhausen – OKTAGON 60

Buchinger vs Eskiev

Stolze vs Kohout

Poppeck vs Montagnac

Polívka vs Cordero

Nazhand vs Handanagić

Grabinski vs Bahník

Palokaj vs Ryšavý

Kirtzel vs Reso

Bartl vs Solaja

Hromek vs Al




21.9. – Brno – OKTAGON 61

Askham vs Muradov

Paradeiser vs Duque

Keita vs Legierski

Sanikidze vs Cartwright

Kalašnik vs Palaiologos

Lengál vs Fry

Roušal vs ?

Stanovský vs Shadrin

Gabal vs Staines

Smajić vs Bolander

12.10. – Frankfurt – OKTAGON 62

Jungwirth vs Eckerlin

Coga vs Račić

Langer vs Fleury

Topallaj vs ?

Engizek vs ?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Pirát vs Vémola 2

Pukač vs ?

29.12. – Praha – OKTAGON 65




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *