Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Novotný přiznává, jak špatně jde trénink na bitvu s Psychopatem Bejrem

Novotný přiznává, jak špatně jde trénink na bitvu s Psychopatem Bejrem

Novotný Bejr

Součástí posledního turnaje organizace Clash of the Stars byl i výstup Aleše Bejra, který v přímém přenosu napadl Jíru, načež bylo „shodou náhod“ potvrzeno, že se Psychopat na další akci, která se koná v Praze, utká s kontroverzním Pavlem Novotným, což slibuje hodně zajímavou a bizarní podívanou. Novotný už se na souboj připravuje, ale zatím to hodně bolí.


Diego Kotlár se chlubí, kolik dostal za poslední potupné KO! Co si pořídí?

První týden tréninku spíš špatný. Svádím veliký boj s kouřením, naběháno méně než byl plán, ráno mě bolí nohy, potřebuji tejpy, 3,8 kg dole,“ přiznal Novotný, že trénink není žádný med. Nějaké výsledky se však už dostavily.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pavel Novotný (@starosta_reporyje)

 Mnozí fanoušci v komentářích vtipkují, že příprava stejně vlastně není třeba, protože Bejr bude znovu faulovat, takže duel skončí diskvalifikací, jako tomu bylo u zápasu se Soukupem. Bejr však slibuje, že to nyní vezme svědomitě, tak uvidíme, co je na tom pravdy.




Novotný bude s Bejrem bojovat na další Clash akci

„Clash of the Stars se vrací do Sportovní haly Fortuna v Praze – Holešovicích! Už 7. 9. 2024 se můžete těšit na pokračování té největší a nejdivočejší show v České republice!

Zatím jediným oficiálně oznámeným zápasem je první titulové bitva žen mezi hankou Gelnarovou a Angie Mangombe! Zápasovou kartu si budeme odtajňovat postupně, celou ji pak oznámíme na úvodní tiskové konferenci již brzy. Některé bojovníky, které na galavečeru CLASH 9 budete moci sledovat, byste jistě uhodli, zatím je však necháme pod pokličkou. Jedno Vám ale můžeme slíbit už teď – čeká nás opravdu SKANDÁL!

Kromě napínavých zápasů bude diváky v hale čekat světová produkce s vyšperkovanou světelnou a hudební show, kterou je CLASH proslulý. Atmosféru jako na našem galavečeru nezažiješ nikde jinde!

Těšíme se na Vás už 7. 9. 2024 v Praze ze sportovní hale Fortuna!“ láká organizace na serveru TicketPortal.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *