Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nate Diaz reaguje na rivala McGregora, který díky němu vydělal balík

Nate Diaz reaguje na rivala McGregora, který díky němu vydělal balík

Diaz McGregor

Nate Diaz čekal téměř pět let, aby se konečně pomstil Jorgemu Masvidalovi poté, co mu podlehl v MMA zápase v organizaci UFC. V noci ze soboty na neděli si to oba zápasníci rozdali podle pravidel boxu a tentokrát se radoval Nate Diaz, kterému věřil i Conor McGregor, který na svého rivala vsadil statisíce dolarů, díky čemuž si hezky vydělal.


MMA legenda se po tvrdé prohře opřela do Jiřího Procházky! Co je prý filozofie šampionů?

Conor McGregor se krátce před sobotním boxerským zápasem v Honda Center v kalifornském Anaheimu, jehož hlavními aktéry byly hvězdy MMA Nate Diaz a Jorge Masvidal, pochlubil na síti X, že na svého dlouholetého rivala vsadil 500 000 dolarů! Vzhledem k tomu, že Diaz byl outsiderem s kurzem 3,10, McGregor nakonec získal krásných 1 625 000 dolarů (37 833 250 Kč).

„Rozhodl jsem se vsadit 500 000 dolarů na to, že Diaz vyhraje dnešní boxerský zápas,“ napsal McGregor. „Dosah, forma, zkušenosti, nemyslím, že by Masvidal způsobil Natovi v boxerském ringu jakékoliv problémy. Oba jsou v zápase malí pitomci, co si hrají na blbce, ale mám pocit, že Nate ho tady doopravdy vyřídí úplně snadno. $500k mi dá $1,625,000 all in.“

Na začátku to byl klasický Diazův výkon, když se pustil do kombinace úderů, rozdával rány na hlavu a tělo a tlačil Masvidala na provazy. Zdálo se, že tento styl se Diazovi tak dobře osvědčil v MMA, že si ho přenesl i do boxu, přičemž se nebál jít do ostrých výměn. Masvidal měl zjevně větší sílu, když na začátku pokračoval v rozbíjení Diaze tvrdšími údery, ale Diaz neustupoval. 

Jakmile se však zápas přehoupl do pátého kola, Diaz začal skutečně zasypávat soupeře údery a Masvidal musel zjevně zrychlit. Masvidal nevysílal tolik úderů jako Diaz, ale když už konečně vypustil ránu, snažil se způsobit damage každým úderem, který vyslal. V mnoha kolech se rozhodovalo o tom, zda rozhodčí upřednostní Diazovy kombinace před Masvidalovou sílou. Nakonec k Masvidalově nelibosti zvítězil Diaz. 

„Myslím, že se snažil o tvrdší údery a KO, ale nedokázal to,“ řekl Diaz po souboji. „Ani jednou jsem nebyl nijak nahulený. Párkrát mě zasáhl a já si říkal: ‚Dobře, ty zmrde, tohle už ti nedovolím‘. Kdyby to bylo méně kol, myslím, že bychom mohli napáchat mnohem víc škody, ale bylo to 10 kol, takže jsem to tak bral.“

Diaz zaké s úsměvem reagoval na výhru rivala Conora McGregora. „Tak super, to je paráda. Oba jsme odvedli dobrou práci,“ křenil se Diaz, který za souboj jistě dostal hodně zajímavý balík.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *