Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Slabý“ Paddy Pimblett dostal varování, komu by se měl rozhodně vyhnout

„Slabý“ Paddy Pimblett dostal varování, komu by se měl rozhodně vyhnout

Paddy Pimblett už před soubojem s Tonym Fergusonem avizoval, že je vlastně v situaci, kdy nemůže vyhrát. Pokud totiž vyhraje, tak všichni budou říkat, že porazil vyčpělého veterána, zatímco pokud prohraje, tak se mu budou všichni smát, což se vlastně také stalo. Pimblett totiž Fergusona nedokázal ukončit a nakonec s ním vyhrál „až“ na body, za což ho mnozí kritizují. Samozřejmě si přisadil i rival, který má zároveň varování.


Vážně? Hladový Ankalaev má špatnou zprávu pro dominantního šampiona Pereiru

„Ke každému souboji přistupuji profesionálně. Beru to tak, že můj soupeř je profesionál a podle toho se také chovám. S Paddym Pimblettem je to však osobní. Pokud bych ho potkal třeba supermarketu, tak na něj naběhnu seřežu ho. Neváhal bych,“ prozradil Ilia Topuria, že má stále spadeno na Pimbletta, se kterým se v minulosti přestřeloval a dokonce se s ním dostal do potyčky.

Vzájemný souboj však zatím není na stole. Topuria totiž bude bojovat o titul, zatímco Pimblett zatím postupně šplhá žebříčkem. „Viděli jste jeho poslední výkon? Však to byla ostuda. Bylo hrozné to sledovat. Úroveň, kterou ukázal, byla žalostná. Trapas. Vypadal jako nějaký začátečník.“




    

Souboj Topuria vs Pimblett by byl hodně zajímavý, ale aktuálně je nereálný. Ilia totiž po tvrdé výhře nad Volkanovskim drží titul, takže ho nyní nejspíš čeká souboj s držitelem BMF titulu Maxem Hollowayem. Pimblett je pak potvrzený na turnaj UFC 304 v Manchesteru, kde se mluvilo o možném souboji s Moicanem, ale nakonec je Paddyho soupeřem veterán Bobby Green, což je také hodně zajímavé jméno, které si naposledy poradilo s Millerem na jubilejním turnaji UFC 300.




 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *