Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Hej, to je fakt č*rák!“ pálí Michal Kotalík do rivala Karlose Bendy

„Hej, to je fakt č*rák!“ pálí Michal Kotalík do rivala Karlose Bendy

Kotalík Benda

Není to tak dávno, co jsme měli možnost sledovat výměny mezi Karlosem Bendou a Clash nováčkem Michalem Kotalíkem. OKTAGON veterán totiž při vstupu do bizarní stáje avizoval, že by se chtěl dostat k titulu a že cesta nejspíš povede přes Bendu, za což sklidil kritiku, že jako profesionál vyzývá amatéra. Nakonec se situace uklidnila a zdálo se, že se oba borci vydají vlastní cestou, ale nakonec jsme přeci jen svědky dalšího výpadu.


Na OKTAGON vedení a Vémolu už dokonce naléhá i UFC bijec Johnny Walker

„Za poslední 3 dny mi přišlo do zpráv 32 otázek na téma Gábor (ano, počítal jsem to). A takhle, on má více sledujících, než všichni profíci, co mě vyzývali, dohromady. To je věc, kterou vnímám a líbí se mi. Na druhou stranu ho cením jako sportovce a rozhodně ho nebudu ´lákat´ směrem, kterým třeba jít nechce. Ale kdyby on sám k tomuto byl otevřený a chtěl si třeba jen jednou zkusit něco jiného, tak z mé strany bych neváhal ani vteřinu. Vedení COTS nic neví, neřešil jsem to s nimi, ale je mi jasné, že i jim by se to líbilo. Takže tak… Zmlátil by mě, slušně si vydělal a třeba by ho to hodilo zpět na vítěznou vlnu,“ láká Karlos Benda Borárose na souboj, tak uvidíme, jak se to kolem Gábora vyvine. V profi organizacích si totiž asi skrze sázkařskou aféru a výkonu neškrtne, takže by byl bizar pochopitelnou volbou.

Kotalík ostře reaguje

„Hej, to je fakt čurák. Vždyť je to, Karle, profík přeci, ne? Ale chápu, je to 20 kg lehčí, je v prdeli, nebude připravený, je o randál menší, tak ti to nevadí a můžeš hned nastoupit, kašpare. Nejdřív ale musí vyřešit bilančně ´nejlepšího boxera´ ČR Soukupa, který je lehčí snad o 30 kg a má 50 let. To bude těžké. Ještě, že se nebojíš,“ pálil Michal Kotalík na svém IG story v souvislosti s Bendovou nabídkou směrem k Borárosovi.

Zdá se tedy, že rivalita úplně neusnula a že se znovu dočkáme několika výměn, do kterých by případně mohl zasáhnout i sám Gábor, kterému už moc možností, jak získat zápas, nezbývá.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *