Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Oleksandr Usyk jako Hitman! Jak reagoval rival Tyson Fury?

VIDEO: Oleksandr Usyk jako Hitman! Jak reagoval rival Tyson Fury?

Boxerské hvězdy Oleksandr Usyk a Tyson Fury se střetnou na konci roku, sedm měsíců poté, co byl Ukrajinec korunován jako nesporný král těžké váhy. Předzápasová tisková konference k jejich očekávané odvetě se uskutečnila v ohromující londýnské Guildhall a rozhodně to byla docela unikátní podívaná.


Bizar volá? Karlos Benda má nabídku pro potápějícího se Gábora Borárose

Oleksandr Usyk se na tiskové konferenci k odvetnému zápasu s Furym objevil v kostýmu Hitmana (postava nájemného vraha). V květnu letošního roku byl Oleksandr Usyk korunován nesporným šampionem v těžké váze, když se po těžkém úvodu vzchopil a následně udolal Tysona Furyho na body.

Odveta se uskuteční 21. prosince v Rijádu v Saúdské Arábii a oba králové boxu dorazili na poněkud neobvyklou tiskovou konferenci, na kterou Oleksandr Usyk přišel v kostýmu agenta 47 z populární videoherní série „Hitman“. Nejenže se Usyk oblékl do ikonického obleku agenta 47 a oholil si hlavu, ale také si s sebou vzal vojenský kufřík, ve kterém měl fotografii, kde byl vyobrazen, jak Furymu zasazuje úder levačkou. 

Tyson Fury, který nikdy neodmítne vtipnou scénku, obrázek sám podepsal a vrátil šampionovi. Jeho trenér se smíchem poznamenal: „Zítra to najdete na eBay.“ Fury se sice s Usykovou imitací „Hitmana“ nenechal rozhodit a sám soupeři poslal varování. „Musím být o něco soustředěnější a o něco chytřejší, pokud chci zvítězit,“ připustil Fury, než zdůraznil, že odvety v průběhu jeho kariéry vždy dopadly jen jedním způsobem.

„Jak se zdá, moje odvety vždycky skončí jedním možným způsobem, vždycky je v odvetě knockoutuju. Ať už jsem se předtím utkal s kýmkoli, tak jsem ho vždycky ukončil. Něco podobného si představuju i v tomto druhém zápase s Usykem.“ 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *