Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bizar volá? Karlos Benda má nabídku pro potápějícího se Gábora Borárose

Bizar volá? Karlos Benda má nabídku pro potápějícího se Gábora Borárose

Benda Boráros

Gábor Boráros sice před každým zápasem slibuje, jak se poučil a nyní se vrátí ve skvělé formě, ale v poslední době se to vůbec nepotvrdilo. Naopak to bohužel vypadá, že si Boráros chodí do klece jen pro peníze, aniž by se snažil doručit nějaký výraznější výkon. V prvních vteřinách sice hrozí, ale poté mu dojde dech a většinou přichází velká mizérie. To se mu stalo s Komuenhou a nyní i Jakubíkem, takže se mluví o tom, že nejspíš zamíří do nějaké bizarní stáje.


Na OKTAGON vedení a Vémolu už dokonce naléhá i UFC bijec Johnny Walker

„Za poslední 3 dny mi přišlo do zpráv 32 otázek na téma Gábor (ano, počítal jsem to). A takhle, on má více sledujících, než všichni profíci, co mě vyzývali, dohromady. To je věc, kterou vnímám a líbí se mi. Na druhou stranu ho cením jako sportovce a rozhodně ho nebudu ´lákat´ směrem, kterým třeba jít nechce. Ale kdyby on sám k tomuto byl otevřený a chtěl si třeba jen jednou zkusit něco jiného, tak z mé strany bych neváhal ani vteřinu. Vedení COTS nic neví, neřešil jsem to s nimi, ale je mi jasné, že i jim by se to líbilo. Takže tak… Zmlátil by mě, slušně si vydělal a třeba by ho to hodilo zpět na vítěznou vlnu,“ láká Karlos Benda Borárose na souboj, tak uvidíme, jak se to kolem Gábora vyvine. V profi organizacích si totiž asi skrze sázkařskou aféru a výkonu neškrtne, takže by byl bizar pochopitelnou volbou.

Čepo radí, co by měl Gábor změnit

„Myslím, že by měl ve svém životě změnit úplně všechno. Měl nějaké problémy, co jsem tak zachytil. Znám ho, je v pohodě a dobrý chlap, ale měl by změnit v podstatě celý svůj život. Udělat reset a začít znovu. Měl by si vyřešit nějaké soukromé věci a věci, které ho nejvíc trápí, a nechodit do boje. Pak až si všechny tyhle věci vyřeší, rodinné problémy, soukromé věci a tak dále, tak ať začne přemýšlet o nějakém zápase.

Až se tomu bude věnovat na sto procent, pak se možná bude moct vrátit. Má v sobě to něco, co měl předtím a vyhrával, jen by se mu musel vrátit ten starý Gábor. Musí dát sport na první místo. Pokud mu to život nebo situace nedovolí, tak by zatím neměl zápasit. Ale určitě se může vrátit a být dobrý, ten základ má, ale musí se posunout a zlepšit. Trénovat, trénovat, trénovat a přijít připravený, a ne polo-připravený,“ poradil Vlasto Čepo v rozhovoru pro MaxMMA.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *