Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Aleksandar Rakić líčí, jak mu prohra s Procházkou vlastně nakonec pomohla

Aleksandar Rakić líčí, jak mu prohra s Procházkou vlastně nakonec pomohla

Rakic Procházka

Součástí blížícího se turnaje UFC 308, který v sobotu poběží v krásný odpolední čas, je i souboj Ankalaev vs Rakic, který asi hodně promluví do dalšího vývoje v polo-těžké váze. Všeobecně se mluví o další titulové šanci pro Ankalaeva, ale pokud by Rakić vyhrál, tak by mohl možnost dostat on, i když má aktuálně na kontě prohru s Procházkou. Ta mu však nakonec přeci jen pomohla.


Na OKTAGON vedení a Vémolu už dokonce naléhá i UFC bijec Johnny Walker

„Viděl jsem Pereirovo vyjádření, ve kterém mluvil o tom, že je Ankalaev zkrátka moc nudný a proto mu vedení nedalo titulovou šanci. Upřímně nevím, jak probíhala jednání mezi Magomedem a vedením UFC. Jen vedení UFC ví, proč nedostal titulovou šanci a místo něj šel do boje Rountree. 

Já jsem šťastný za to, že jsem dostal zápas s Ankalaevem. Možná to bude znít divně, ale věřím, že je to díky tomu jaký výkon jsem předvedl v souboji s Jiřím Procházkou, byť jsem nakonec prohrál. Kdyby ten zápas probíhal jinak, tak bych asi podobnou šanci nedostal. Když se mi však ozvali, tak jsem ani na vteřinu neváhal. Hned jsem ten zápas vzal. Je to dvojka divize, takže je to nejlepší možný zápas, který mohu dostat. Navíc mi bude Magomed sedět víc než Procházka,“ věří Rakić, že dostal důležitý zápas i díky tomu, jaký výkon s Procházkou předvedl. V prvním kole totiž dominoval a na bodech vedl,ale poté mu došel dech. Na výhru to nestačilo, ale na důležitý souboj ano, tak uvidíme, jak se mu bude v sobotu dařit.




Ankalaev může mít smůlu?

„Někteří lidé říkají, že další na řadě je Magomed Ankalaev, ale budu k vám upřímný, on a jeho manažer říkají spoustu nesmyslů, že s nimi nechci bojovat a podobně. Ale skutečnost je taková, že organizace nechce, aby bojoval, protože je nudný. Lidé se na jeho zápasy neradi dívají. Není to člověk, který by prodával PPV. Zkrátka neumí přitáhnout pozornost. Svou titulovou šanci měl a promarnil jí.

Upřímně řečeno, je to od nich hodně neuctivé, že se to snaží hodit na mě, jak kdybych ten zápas bojkotoval. Však to nezáleží na mně, ale na organizaci. Organizace ten zápas nechce uskutečnit. Ale protože to teď pořád říkají, pořád to znevažují, možná jim to ještě trochu ztížím. Možná ten zápas opravdu budu odmítat,“ varoval Alex Pereira, že už mu došla trpělivost a že by pro jednou mohl využít svůj vliv k tomu, aby se Ankalaev k titulové šanci prostě nedostal.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *