Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to se máme na co těšit! Pereira prozrazuje, kdy chce znovu do boje

Tak to se máme na co těšit! Pereira prozrazuje, kdy chce znovu do boje

Pereira

Alex Pereira nastolil v posledním roce zběsilé tempo. Za necelý rok totiž stihl 4 zápasy, 4 tvrdá ukončení a 3 titulové obhajoby. Je tedy jasné, že nyní bude potřebovat trochu pauzu, ale ta evidentně nebude trvat nijak dlouho.


Na OKTAGON vedení a Vémolu už dokonce naléhá i UFC bijec Johnny Walker

„Ideálně bych se chtěl vrátit do boje někdy kolem června. V polovině roku. Umím si však i představit, že bych zápasil v březnu, což je přeci jen o nco dříve. Kdyby bylo jen na mně, tak jdu do boje v prosinci, ale poslední dva zápasy byly blízko u sebe a navíc došlo k několika zraněním, takže se nyní nabízí pauza. Kvůli zápasům jsem navíc musel odložit spolupráce a mediální povinnosti, takže se na to teď vrhnu, což mi zase zabere nějaký čas. Myslím si však, že kolem března bych mohl být zpět v boji,“ prozradil Alex Pereira, kdy by se chtěl vrátit do boje.

Jako soupeř se nabízí Magomed Ankalaev, kterého čeká bitva s Rakićem, ale ani výhra by mu evidentně další titulovou šanci nemusela zaručit.




Ankalaev může mít smůlu?

„Někteří lidé říkají, že další na řadě je Magomed Ankalaev, ale budu k vám upřímný, on a jeho manažer říkají spoustu nesmyslů, že s nimi nechci bojovat a podobně. Ale skutečnost je taková, že organizace nechce, aby bojoval, protože je nudný. Lidé se na jeho zápasy neradi dívají. Není to člověk, který by prodával PPV. Zkrátka neumí přitáhnout pozornost. Svou titulovou šanci měl a promarnil jí.

Upřímně řečeno, je to od nich hodně neuctivé, že se to snaží hodit na mě, jak kdybych ten zápas bojkotoval. Však to nezáleží na mně, ale na organizaci. Organizace ten zápas nechce uskutečnit. Ale protože to teď pořád říkají, pořád to znevažují, možná jim to ještě trochu ztížím. Možná ten zápas opravdu budu odmítat,“ varoval Alex Pereira, že už mu došla trpělivost a že by pro jednou mohl využít svůj vliv k tomu, aby se Ankalaev k titulové šanci prostě nedostal.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *