Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Vlk Chimaev přiznává vážné problémy, ale má pro fanoušky i dobrou zprávu

Vlk Chimaev přiznává vážné problémy, ale má pro fanoušky i dobrou zprávu

Chimaev

Už tuto sobotu se v Abu Dhabí koná turnaj UFC 308, který slibuje sakra atraktivní podívanou. Na kartě jsou totiž jména, jako je Chimaev, Whittaker, RFA, Rakić, Ankalaev, Topuria, Holloway a další. Fanoušci se však zatím nechtějí moc radovat, protože se ještě leccos může změnit. Kolem startu Vlka Chimaeva je navíc vždycky velký otazník, protože se mohou objevit zdravotní problémy nebo komplikace s váhou. Tentokrát by však prý mělo být vše v pořádku.


Život se mu hroutí před očima? Gábor Boráros inkasoval další ránu

„Byli jsme v plném tréninkovém kempu a první měsíc byl velmi dobrý,“ řekl Chimaev v pořadu Countdown to UFC 308. „Poslední tři týdny před zápasem mi však strašně spadl imunita. Nevím, co se stalo. Všichni jsme jedli stejné jídlo, ale jen já jsem tak moc onemocněl. Několik dní jsem byl v nemocnici. Když jsem pustili, tak jsem se vrhl zpět do tréninku a ta samá sračka mě dostala znovu. Doktor mi řekl: ‚Musíš prostě přestat tolik makat a musíš si taky někdy odpočinout a mít čas jen pro sebe´. Vrátil jsem se tedy domů do hor, což mi hodně pomohlo.

Můžu říct, že jsem na tom byl hodně špatně. Jsem koneckonců taky jen člověk, který má své problémy a trápení. Občas se člověk ztratí ve svých myšlenkách a černých scénářích. Na nějakou dobu jsem upadl do deprese. Nyní mám však kolem sebe tým, který mi pomáhá. Mám doktory a výživové specialisty, kteří mi říkají, co mám dělat. Doposud jsem vlastně nikdy pravidelně nebral vitamíny a další doplňky stravy, což mě asi dohnalo. Teď už jsem v pořádku, plný energie a usměvavý. Deprese je pryč!“ přiznal Chimaev problémy, ale jedním dechem dodal, že už je vyřešil a nyní je připraven naskočit do souboje s Whittakerem.




UFC 308: Startovka

Ilia Topuria vs. Max Holloway
Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev
Lerone Murphy vs. Dan Ige
Magomed Ankalaev vs. Aleksandar Rakić
 Sharabutdin Magomedov vs. Armen Petrosyan
Geoff Neal vs. Rafael dos Anjos
Mateusz Rębecki vs. Myktybek Orolbai
Abusupiyan Magomedov vs. Brunno Ferreira
Kennedy Nzechukwu vs. Chris Barnett
Farid Basharat vs. Victor Hugo
Ismail Naurdiev vs. Bruno Silva
Rinat Fakhretdinov vs. Nursulton Ruziboev
Ibo Aslan vs. Raffael Cerqueira  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *