Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kontroverzní UFC veteránka Paige VanZant má před sebou další fackování

Kontroverzní UFC veteránka Paige VanZant má před sebou další fackování

VanZant

Kariéra Paige VanZant po konci v UFC nabrala hodně nečekaný směr. Zamířila totiž do boxu bez rukavic a navíc rozjela své pikantní sítě, díky kterým si vydělává pěkné peníze. Navíc si zkusila i box a fackovanou, do které se po nějaké době vrací, protože první zkušenost jí asi nestačila.


Život se mu hroutí před očima? Gábor Boráros inkasoval další ránu

Bývalá bojovnice UFC a hvězda bojových sportů se přihlásila ke druhému vystoupení v rámci organizace Power Slap. 24. října, tedy zítra a ve stejný týden, kdy se ve městě koná UFC 308, se postaví proti Chelsea Dodson ve Space42 Areně v Abu Dhabí. 

VanZant debutovala ve slapfightu letos v červnu proti Christine Wolmaransové. Odcházela tehdy s jednomyslným vítězstvím na body poté, co zaznamenal dva knockdowny.

Pro VanZant to byla důležitá výhra. Předtím totiž neuspěla ve 4 zápasech v řadě, počínaje jejím posledním vystoupením v UFC v roce 2020. VanZant byla na UFC 251 ukončena Amandou Ribas, poté prohrála taky s Britain Hartovou a Rachael Ostovich. Letos v květnu se utkala s influencerkou Elle Brooke a v tradičním boxerském zápase dosáhla jen remízy.

Chelsea Dodson je manželkou veterána bojových sportů Johna Dodsona, dvojnásobného titulového vyzyvatele UFC v muší váze, který v současnosti soutěží v MMA a boxu. Chelsea se poprvé objevuje v soutěži Power Slap. Power Slap 9 se koná 24. října a živě se vysílá na Rumble. UFC 308 se koná o dva dny později v Etihad Areně, rovněž v Abu Dhabí.




PVZ by chtěla Kladivová

„Nestihla jsem se vůbec rozcvičit. Rozcvičovala jsem se, když jsem nastupovala. Přišlo mi, že to bylo docela brzo zastavené, ale jsem samozřejmě ráda, že jsem vyhrála. Těším se na to, co bude. Myslím si, že takhle rychlé KO nebylo úplně špatné, tak doufám, že budeme pokračovat dál. 

Měli jsme před zápasem několik plánů. Upřímně jsem čekala, že do mě Natka skočí na začátku agresivněji. V jejím zápase, který jsme viděli, do toho šla zostra, tak jsme čekali podobný průběh. Úplně jsem to takhle nečekala, ale můj plán byl jí do toho vletět. Takovou rychlost jsem nečekala.




Nevím, jestli to mohu říct, ale mám určitě v hledáčku Paige VanZant. Ta by se mi líbila. Chodí taky box bez rukavic. Je to bývalá UFC zápasnice. Myslím, že by to bylo hodně zajímavé pro lidi. Ona je pěkná baba a má hodně fanoušků skrze OF. Myslím, že je hodně známá a je to hlavně kvalitní zápasnice. Zápas bez rukavic by tomu slušel,“ reagovala Kladivová na výhru a vyzvala PVZ, což je hodně nečekaná volba.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *