Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To jsou tedy zvláštní kouzla! Magomed Ankalaev překonal Jiřího Procházku

To jsou tedy zvláštní kouzla! Magomed Ankalaev překonal Jiřího Procházku

Už tento víkend má UFC na programu skvělý turnaj UFC 308, který v Abu Dhabí nabídne jednu z nejlepších karet roku. Tedy na papíře a je otázkou, jak nakonec akce a jednotlivé souboje doručí. Jména, jako je Topuria, Holloway, Rakić, Chimaev a další by však měla být zárukou skvělé podívané. Ta se očekává i od duelu Ankalaev vs Rakić, který by mohl rozhodnout o dalším titulovém vyzyvateli, v souvislosti s čímž jsme se dočkali zvláštního posunu v žebříčku.


Takhle ho neznáme! Pomstychtivý Pereira má špatnou zprávu pro Ankalaeva

Navzdory tomu, že na turnaji UFC 303 ve druhém kole prohrál, byl Jiří Procházka stále jedničkou divize za jeho dvojnásobným katem Alexem Pereirou. Až za ním pak byl Ankalaev, Hill, Blachowicz a TOP 5 uzavíral Rakić. S poslední aktualizací žebříčku však došlo ke změně.

Aktuálně se totiž Procházka dělí o první místo s Ankalaevem, který se bez boje posunul na první místo a v oficiálním UFC žebříčku je dokonce nad Jiřím, byť jsou oba na stejném místě. Na třetím místě je pak Hill a tak dále. UFC se evidentně snaží souboj koncipovat jako duel jedničky s pětkou, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne. 

Rakić je evidentně ve skvělé formě

Rakić se domácím fanouškům jistě hodně zprotivil skrze výměny s Procházkou, ale to nic nemění na tom, že jde o elitního bojovníka, který pro každého soupeře představuje extrémní výzvu. Aleksandar dal navíc do poslední přípravy evidentně hodně, takže se chlubí skvělou formou, tak uvidíme, jak jí dokáže zúročit v souboji, který bude sakra náročný a důležitý.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *