Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » KSW vs OKTAGON? Polský trenér šokoval: V OKTAGONu stále podvádějí

KSW vs OKTAGON? Polský trenér šokoval: V OKTAGONu stále podvádějí

Polský kontroverzní trenér Miroslaw Okniński ve svém nejnovějším rozhovoru pro FightSport.pl srovnává dvě největší evropské organizace – KSW a OKTAGON MMA. Zajímavé je, že v této konfrontaci mezi společnostmi označil svého jasného favorita. Kromě toho obvinil OKTAGON z podvádění!


Takhle ho neznáme! Pomstychtivý Pereira má špatnou zprávu pro Ankalaeva

Srovnání české organizace OKTAGON MMA a polské KSW se začalo objevovat stále častěji od galavečeru organizace OKTAGON MMA 62 na frankfurtském stadionu, který přilákal téměř 60 000 fanoušků, čímž byl překonán rekord KSW z roku 2017. 

Stále více lidí z MMA komunity se rozhoduje srovnávat organizaci OKTAGON MMA a federaci KSW. Jedním z těchto lidí je i trenér Mirosław Okniński. Tato kontroverzní postava nejen polského MMA přiznává, že podle jeho názoru je KSW stále lepší organizací.

„Podařilo se jim vstoupit na německý trh, protože Češi s Němci vycházejí lépe než Poláci s Němci a myslím, že se jim na německém trhu prostě dařilo lépe, ale to neznamená, že když vstoupili na německý trh, tak jsou lepší než KSW. Ale na tom nezáleží. To mě moc nezajímá.“

Kdo je podle vás evropská MMA jednička?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

Trenér Okniński poté šokoval svými slovy, když řekl, že se v OKTAGONu stále podvádí! Polský trénér z gymu Akademia Sportów Walki Wilanów v minulosti na zápasy v organizaci OKTAGON doprovázel bojovníky Roberta Bryczeka, Kamila Mindu, Marcina Naruszcku nebo Michala Pasternaka. Ve svém prohlášení tak zřejmě naráží na některé kontroverzní výsledky svých svěřenců. 

„Viděl jsem obě organizace. Byl jsem na OKTAGONu před dvěma lety a tam se to možná změnilo, ale co se týče rozhodčích, podvádí se pořád. Dokonce jsem nedávno mluvil s bojovníky, kteří sledují organizaci OKTAGON, a ti říkali, že nepodvádějí jen Poláky, ale bojovníky z celého světa.“

 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *