Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » KSW vedení hodně pálí do OKTAGONu! Novotný vysvětluje, proč nebude vracet

KSW vedení hodně pálí do OKTAGONu! Novotný vysvětluje, proč nebude vracet

KSW OKTAGON Novotný

Mezi organizacemi OKTAGON MMA a KSW to v poslední době docela skřípe, což je způsobeno hlavně prohlášeními polské strany. KSW šéf Lewandowski se totiž například nechal slyšet, že OKTAGON jen kopíruje, a nebo se uchýlil ke zpochybnění rekordu, kterým OKTAGON překonal právě KSW. Dočkáme se úderu z druhé strany? Evidentně spíš ne.


Rytmus jednoduše vysvětluje, proč Vašek Sivák nepočkal na vyhlášení

„Dnešní Martin Lewandowski není ten, kterého jsem potkal a znal dříve. Nevím, co se mu stalo, ale mrzí mě to, protože je třeba ho uctívat. Pro evropské a světové MMA udělal brutální práci. Jeho výroky jsou smutné. Nic z toho, co říká, bohudík, není pravda. Nechápu, proč některé věci říká. Mluví o tom, jak jsem u nich byl, a že jsme všichni lháři. Mohl bych z patra vyjmenovat deset případů, které ukazují opak, ale neudělám to, protože si ho chci cenit,“ vysvětlil pro iSport.cz Ondřej Novotný, proč se v blízké době žádného otevřeného sporu nedočkáme.

OKTAGON má svou cestu jasně naznačenou a do konfliktu s KSW vedením se pouštět nebude. Uvidíme tedy, jak se situace vyvine, protože se KSW příští rok znovu chystá do Liberce, kde se minule povedl zajímavý turnaj, na který bude chtít polský kolos jistě navázat.

Vémola vidí mezi OKTAGONem a KSW velký rozdíl

„KSW byla určitě jedna z kariérních výzev, ale jediný zápasník, se kterým jsem chtěl nastoupit byl Mariusz Pudzianowski, protože na velikosti psa nezáleží. Vždycky mi bylo odpovězeno, že se mnou nechce zápasit. Já moc nechápu proč, byl bych pro něj jednoduchým soustem. Je to velká ikona sportu,“ rozpovídal se Vémola pro TN.cz o možném KSW angažmá.

Kdo je podle vás evropská MMA jednička?

Zobrazit výsledky

Nahrávání ... Nahrávání ...

„Byly tam nabídky na zápas s Materlou, ale ten je bohužel zraněný a nemůže zápasit. Mamed Khalidov je člověk, se kterým bych asi nechtěl mít zápas, protože k němu vzhlížím jako ke vzoru. KSW má určitě dost skvělých zápasníků, ale já jsem rád, že jsem v Oktagonu jako šampion. A tento večer se mi to potvrdilo – minulý týden jsem byl na akci, kde bylo 60 tisíc lidí a tady se dali lidé počítat ve stovkách, což mě samozřejmě mrzí, protože to tomu sportu přeji. Byla tu ale vidět obrovská propast mezi organizacemi.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *