Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Granát a popáleniny! Podívejte se, jak dramaticky probíhalo zatčení ANKOS trenéra

VIDEO: Granát a popáleniny! Podívejte se, jak dramaticky probíhalo zatčení ANKOS trenéra

ANKOS

V posledních dnech polskou scénou hýbe skandál kolem hlavního trenéra vyhlášeného gymu ANKOS, který pravidelně navštěvuje i CZ/SK elita. Andrzej byl v souvislosti s vážnými obviněními zadržen hodně dramaticky. Záznam z bezpečnostní kamery ukazuje, jak leží na zemi a čeká na zatčení, ale i přesto je nepříjemně zasažen granátem, který mu způsobil popáleniny.


Tak to se máme na co těšit! Jiří Procházka potvrdil další UFC bitvu

„Novináři z Kryminalna Polska se dostali k záznamu zatčení známého poznaňského trenéra MMA Andrzeje K. alias Kościela. Bezpečnostní kamera zaznamenala okamžik, kdy vedle něj vybuchl policejní granát a zranil ho,“ objevilo se na X video ze zatčení, které vypadá hodně dramaticky. Andrzej přitom ležel na zemi a čekal, ale i přesto byl nepochopitelně zasažen granátem, který mu prý způsobil nepříjemná zranění.

ANKOS stojí za svým trenérem

„V souvislosti s informacemi, které se objevují v médiích, by klub ANKOS MMA rád informoval, že skutečně došlo k zadržení a dočasnému uvěznění našeho trenéra Andrzeje Kościelského. Bohužel to vypadá, že Andrzej byl zapleten s osobami, které v podstatě ani neznal. Případ se týká událostí z listopadu 2002 a byl důkladně objasněn před více než 20 lety jako rvačka s fatálním následkem. Okresní soud a Krajský soud, které posuzovaly zjištění státního zastupitelství v roce 2003, jednoznačně uvedly, že náš trenér neměl se smrtí Arménce v hudebním klubu Blue Note nic společného.

Následně v roce 2003 státní zastupitelství právoplatně zastavilo trestní řízení v této věci. Podle současných mediálních zpráv byl náš trenér obviněn svědkem korunním s přezdívkou Monster. Andrzej Kościelski však nikdy s těmito osobami neměl žádné blízké vztahy – dokonce ani přátelské. Navíc tato osoba nebyla očitým svědkem tragických událostí v klubu Blue Note v roce 2002, celý případ se tedy zakládá na „městských“ drbech. Stojíme za naším trenérem, který stále zůstává osobou bez záznamu v trestním rejstříku, osobou bezúhonné pověsti, významnou postavou polského a světového MMA, který po mnoho let reprezentuje Polsko na mezinárodní scéně. Jsme s tebou Andrzeji a víme, že tento další boj – možná nejtěžší ve tvém životě – vyhraješ,“ reagoval ANKOS tým.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *