Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON promotér Novotný odhaluje, kde zbytečně vznikla válka s KSW

OKTAGON promotér Novotný odhaluje, kde zbytečně vznikla válka s KSW

KSW OKTAGON

Organizace OKTAGON MMA a KSW hodně dlouho existovaly v klidu vedle sebe, protože každá působila na svém území, ale v poslední době se přeci jen objevily třecí plochy. KSW vedení se totiž například nechalo slyšet, že rekordu turnaje OKTAGON 65 nevěří a že OKTAGON vlastně jen kopíruje ostatní úspěšné organizace a podobně. Kde vlastně tak trochu nechtěně vznikl problém?


Tak to se máme na co těšit! Jiří Procházka potvrdil další UFC bitvu

Není to totiž tak dávno, co KSW vedení pozvalo OKTAGON vedení na svou akci a jednání, které údajně dopadlo dobře, ale pak se situace přeci jen trochu změnila. „Jeli jsme na jejich turnaj v Gliwicích a potkali jsme se. Otevřeně jsme si řekli, že my nepodepíšeme Normana Parka. Choval se k nim velmi nepřátelsky a porušuje kontrakt. Oni řekli, že nepodepíšou Lea Brichtu, protože ten se zas chová nepřátelsky k nám. Dále nám Martin sdělil, že do Česka KSW půjde maximálně jednou za jeden a půl roku a nechce české teritorium nijak dobývat. My ho také informovali – v příštích letech se do Polska nechystáme, a kdyby ano, řekneme ti to a domluvíme se.




Dohodli jsme se i na dalších věcech. Celá ta nevraživost je strašně legrační. Začala jejich pocitem, že jsme porušili slovo. Měli před turnajem v Liberci a my také. OKTAGON dlouho dopředu objednal kampaň ve městě – pomalované autobusy, a tak dále. To však začalo ještě před naší schůzkou. Martin si myslel, že kampaň vedeme navzdory jim, aby nebyli v Česku úspěšní, a tak podepsal Brichtu a vede zbytečnou válku, která mě mrzí a je nepochopitelná.“

Evidentně tedy šlo tak trochu o nedorozumění, které však přerostlo v poměrně silný konkurenční boj, který bude zajímavé sledovat. KSW se sice s ostravským turnajem nedařilo, ale už příští rok nás čeká další akce v Liberci, který byl minule relativně úspěšný a povedený.




Co nás čeká?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs Todev 2

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

Polívka vs Úškrt

1.2. – Dusseldorf – OKTAGON 66

22.2. – Třinec – OKTAGON 67

Kozma vs ?

8.3. – Stuttgart – OKTAGON 68

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *