Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Rytmus jednoduše vysvětluje, proč Vašek Sivák nepočkal na vyhlášení

Rytmus jednoduše vysvětluje, proč Vašek Sivák nepočkal na vyhlášení

Sivák Rytmus

O hlavní zápas poslední RFA akce, která se konala v Žilině, se postaral elitní domácí postojář Vašek Sivák, který bohužel zklamal už na váze, kde limit nesplnil o více než 3 kilogramy, kvůli čemuž ztratil titul a ani ho nemohl získat. Šampionem se tedy mohl stát jen soupeř Farkas, ale ten se k výhře probojovat nedokázal. Sivák totiž souboj jasně kontroloval a nakonec jej v pátém kole tvrdě ukončil. Poté se doslova sebral a zmizel z klece.


Tak to se máme na co těšit! Jiří Procházka potvrdil další UFC bitvu

„Hater by řekl, že utekl. Jen nechápu, před čím by utíkal. Jeho fanoušek by řekl, že nenavážil, netrénoval, vyhrál. Nechtělo se mu tedy vykecávat,“ zhodnotil a jednoduše vysvětlil Rytmus, proč si Vašek Sivák nepočkal na vyhlášení další výhry, díky které vylepšil bilanci na 31-0.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)




Sivák prý nechtěl mluvit

„Protože nechci moc mluvit jako všichni ostatní. Já jsem skutečný bojovník a skutečný gangster,“ vysvětloval Sivák v šatně, proč utekl z klece a už se do ní nevrátil ani na vyhlášení. „Kdybych ti řekl, co jsem dělal před týdnem nebo dvěma, tak tomu neuvěříš. On se připravoval a já jsem nedělal nic. Teď začnu trénovat, jo? Slibuji. Teď teprve uvidíte bomby. Všichni říkali, že mě porazí, že na to seru a podobně. Omlouvám se všem, že jsem nedal váhu. Strašně mě to sere. Možná proto jsem ani nechtěl mluvit, protože ten pás jsem strašně chtěl. Čtvrtý pás. Až budu starý, tak chci mít miliardu pásů. To je můj sen od dětství. Zase moc mluvím. Vidíme se na zápase.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *