Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Trenér Müller přiznává, proč nechtěl Gelnarovou do KSW bitvy pustit! Proč změnil názor?

Trenér Müller přiznává, proč nechtěl Gelnarovou do KSW bitvy pustit! Proč změnil názor?

KSW Gelnarová Muller

Máme za sebou turnaj KSW 99, který se měl původně konat v Ostravě, ale nakonec byl přesunut do Gliwice. To však nic neměnilo na tom, že šlo primárně o Česko vs Polsko kartu, která měla nabídnout zajímavé měření sil obou velkých scén. Jak to dopadlo? Češi bohužel žalostně vyhořeli a barvy uhájila jen Gelnarová, kterou přitom trenér ani do souboje nechtěl pustit.


Tak to se máme na co těšit! Jiří Procházka potvrdil další UFC bitvu

„Zaprvé bych jen řekl k virtue signallingu ze strany TV Nova: to jako fakt?! Nejen že se asi 400x omluvila, ale ona ani vzdáleně není žádná zastánkyně krajní pravice. Ta baba si dávala do postů příspěvky propagující Gay Pride pochod v Praze. To by nikdo ani mírně politicky doprava prostě neudělal. Hlavně, že je prostor pro komunisty a zloděje, a v rámci bojových sportů pro usvědčené násilníky.

K zápasu. Původně jsem Hanku absolutně nechtěl pustit do profi 3×5. Pak jsem kývl s tím, že ale musí být adekvátní soupeřka do nějakých, řekněme, 10 zápasů v bojových sportech, protože jsem nevěřil, že Hanka udýchá 15 minut, takže jedinou šanci jsem viděl v tom zápas ukončit. Tuto soupeřku jsme původně odmítli jako naprostý mismatch, i jsem říkal Hance, že ani omylem, že ji nenechám dělat boxovací pytel za peníze. Když KSW oznámilo její podepsání a četl jsem ty komentáře, tak jsem prostě zašel za Hankou a říkám jí, bereme Steczkowskou, aspoň jim zavřeme huby. Pravděpodobně prohraješ, ale stejně kohokoliv sportovně adekvátního by lidé zhejtovali jako domluvený pytel, a když už, tak tady nemáš co ztratit, a šlo se do přípravy na Dominiku. 2x denně každý den, žádné volno, protože na to prostě nebyl čas.

Taktika byla naše slezská klasika. Agresivita, kolena a lokty z každé pozice. První kolo vyhrála soupeřka, druhé kolo šlo za námi, třetí Hanka urvala na morál a fyzičku, takže výhra je doma.

Pro lidi, kterým se nelíbí výsledek, doporučuji přečíst nová bodovací kritéria (necelé dvě A4), která platí od roku 2017. Když člověk jde po double legu a dostane u toho 3 čisté lokty na spánek, pak po dotažení dostane dalších 15 tvrdých loktů ze spodní pozice, z toho jeden způsobí velký cut, tak to opravdu nevyhraje kolo. I oba angličtí komentátoři viděli zápas 29:28 pro nás.

I když Hanka tvrdí, že trénuje MMA dva roky, tak první rok byl stylem 3 měsíce trénink, 4 měsíce v Survivoru. Poté přišel utržený biceps, zlomená noha a příprava čistě postoj proti opačnému gardu, což jí do MMA kariéry taky dvakrát nedalo. Takže reálně opravdu MMA jako profík trénuje půl roku, za ten udělala neuvěřitelný progres. Další zastávka: amatérské MS v Jakartě v prosinci“ vysvětlil trenér a rozhodčí Jakub Muller, proč nechtěl Hanku do souboje pustit, ale proč nakonec změnil názor a vyplatilo se.

KSW 99 – Výsledky:

Štefan Vojčák def M. Martínek – KO/TKO, 2:53 R2

K. Koziorzębski def Matúš Juráček – Split Dec

M. Różański def Vojtech Garba – Unanimous Dec

A. Niedźwiedź def V. Červinský – Sub, 3:40 R1

W. Kazieczko def Josef Štummer – Sub, 4:09 R3

Bartosz Kurek def Vasil Ducár – Unanimous Dec

H. Gelnarová def D. Steczkowska – Split Dec

Michał Sobiech def Karol Kutyła – Unanimous Dec

Tobiasz Le def Matěj Val – KO/TKO, 4:59 R1




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *