Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Má to ještě vůbec smysl? Walker se nechal tvrdě poslat na zem teenagerem

VIDEO: Má to ještě vůbec smysl? Walker se nechal tvrdě poslat na zem teenagerem

Není to zase až tak úplně dávno, co se po výhrách nad Rountreem, Ledetem a Cirkunovem mluvilo o tom, že by mohl být Johnny Walker po dlouhé době borec, který ohrozí tehdejšího šampiona Jona Jonese. Následně se však ukázalo, že Walker umí doručit tvrdé ukončení, ale sám dokáže být hodně tvrdě ukončen, což se mu v poslední době stalo opravdu mnohokrát. Dokonce to zašlo tak daleko, že Walkera poslal k zemi devatenáctiletý boxer.


Tak to se máme na co těšit! Jiří Procházka potvrdil další UFC bitvu

Na tom by ještě nebylo nic tak zvláštního, protože k podobným situacím dochází na tréninku běžně, ale smutné na tom je, že šlo o trénink ve velkých rukavicích a helmě. I přesto však šel Walker k zemi, takže si jen těžko představovat, co by se s ním stalo po úderu malou rukavicí od Pereiry nebo Procházky, o kterého se přitom Johnny hrdinně hlásí.




Walker by chtěl Procházku

„V roce 2022 jsme já a Jirka měli takovou drobnou rozmíšku. Já jsem se zastal Glovera Teixery, se kterým se Jirka odmítal utkat v Brazílii, ale on si postavil hlavu a nakonec si vynutil zápas někde v Singapuru…,“ rozpovídal se Johnny Walker, který naposledy padl s Oezdemirem.

„Už tehdy jsem o něm říkal, že je to přeceňovaný bojovník, který má štěstí, že se dostal až k boji o pás. Uměl si vybírat soupeře, a i tak s nimi měl namále. Alex Pereira ho vrátil do reality a teď je na čase, aby se utkal se mnou. Já prohrál dva souboje v řadě, on prohrál dva ze tří. Teď je to o tom, kdo se dokáže vrátit. Lidé si nás dva k sobě spojovali celou dobu. Chci jim ukázat, že ho dokážu ukončit. Nyní je k tomu vhodná příležitost.“

Souboj Procházka vs Walker by byl jistě hodně zábavný, ale Johnny by ho mohl hořce litovat. Přeci jen je hodně skleněný, čehož by BJP mohl snadno využít k dalšímu drtivému KO.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *