Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bojovník, podcaster a skvělý člověk Jan Homolka hlásí svůj poslední zápas kariéry

Bojovník, podcaster a skvělý člověk Jan Homolka hlásí svůj poslední zápas kariéry

Homolka

Všichni asi dobře víme, jak to s důchody ve světě bojových sportů chodí. Borci sice třeba ukončí kariéru, ale po čase je začnou svrbět ruce a nebo jim dojdou peníze, takže jsme svědky různých více či méně úspěšných návratů. Honza Homolka má však trochu jiný příběh. Bojovník, který měl v době jeho největší slávy vyzvat Gábora Borárose, před časem pověsil rukavice na hřebík s úmyslem, že už je nikdy nesundá, ale fanoušci byli proti…


VIDEO: Jo takhle! Tak už víme, proč titán Attila Végh rozdával facky

Honza Homolka to má v rámci MMA 3-1 s tím, že dokázal porazit například Bartla, ale tvrdě padl s Jakubem Bahníkem, kterého čeká souboj s Rockem. Mnozí novější fanoušci však znají Homoláka asi jako podcastera a tvůrce Fair Play Thinker, který už roky nabízí zajímavé rozhovory se známými i neznámými osobnostmi domácí scény. Před lety navíc došlo ke spojení s MMA Shorties, díky čemuž vznikl Breakdown podcast, ve kterém každý týden mapujeme proběhnuvší a blížící se akce. Ještě minulý rok nic nenasvědčovalo tomu, že by se měla Honzova rutina nějak zásadně měnit. Práce kaskadéra, podcasty, rodina a k tomu tréninky v SKS Aréně, které však neměly vést k žádnému velkému rozuzlení. Fanoušci však měli jiný názor. Pohotově totiž splnili výzvu v počtu 500 odběratelů na Hero Hero, kterými Homolák podmínil svůj případný poslední zápas, který už má nejen reálné obrysy, ale je oficiálně potvrzen. 

Ve hře bylo hned několik organizací, soupeřů a pravidel, ale nakonec padla volba na PML, které pravidelně přináší skvělý mix postoje a MMA, takže se jedná o ideální místo na Honzův poslední zápas, který proběhne 30.11. na turnaji PML 12 v Praze podle speciálních pravidel na způsob ONE FC, tedy každé kolo se budou měnit podmínky. Soupeř už je domluvený, ale oznámení si necháme zase na příště. Pro teď Homolákovi držte palce, protože příprava po dlouhé pauze sakra kouše. To nicméně můžete sledovat právě na Hero Hero, kde Honza svou bolestnou cestu mapuje.

Připravte se na nezapomenutelný večer bojových sportů! PML 12 se uskuteční 30. listopadu 2024 v Hale Královka v Praze. Tento galavečer bude opět unikátní nejen svými zápasy, ale i dynamickým formátem – během jednoho večera přestavíme ring na klec a zpět, abychom nabídli jak muaythai, tak MMA souboje.

Akce se koná ve spolupráci s legendárním thajským stadionem Rajadamnern, čímž přinášíme autentickou atmosféru světového muaythai do srdce Evropy.

V hlavním zápase večera bude svůj titul ve váze do 70 kg obhajovat šampion Michael Krčmář. V pětikolové bitvě se proti němu postaví jednička žebříčku, nebezpečný vyzyvatel Jiří Páv.

Diváci se také mohou těšit na souboj dvou talentů z Prahy – Patrika Ilušáka a Timura Didiaeva. Kromě nich v ringu uvidíme oblíbeného Tomíka Nguyena.

MMA část večera nabídne napínavé zápasy v podání hvězd jako jsou Filip Macek, Matěj Kuzník a Ivan Klevets.

Poprvé v historii PML zažijete zápas v mixovaných pravidlech, kde se v každém kole střídají pravidla boxu, muaythai a MMA! Tento unikátní formát bude hostit legendární bojovník Jan Homolka, který se pod těmito pravidly představí naposledy ve své kariéře,“ láká PML na svou akci. Lístky jsou k dostání ZDE.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *