Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON nabídl zvláštní žebříček! Dvě první místa a propadlý Kincl

OKTAGON nabídl zvláštní žebříček! Dvě první místa a propadlý Kincl

OKTAGON

V návaznosti na poměrně nečekanou prohru Patrika Kincla se samozřejmě čekalo na to, jak prohra s Engizekem zahýbá P4P žebříčkem, tedy žebříčkem napříč váhami těch nejlepších, kterými OKTAGON disponuje. Jak moc se Kincl propadl? Sakra hodně…


Clash volá? RFA promotér Marhanský přísně reaguje na Gáborův další žalostný výkon

Bylo jasné, že se Kincl, který žebříčku od jeho uvedení jasně vládl, propadne, ale asi málokdo čekal, že to bude tak moc. V nové verzi P4P tabulky totiž Kinclovi patří až 9. místo, tedy je za Creasym a před Szabovou. První místo pak OKTAGON vyřešil hodně šalamounsky tak, aby se dalo finále milionové pyramidy ještě o špetku lépe promovat. Na děleném prvním místě jsou totiž Paradeiser a Keita, takže se v prosinci bude bojovat o obrovskou finanční odměnu, titul šampiona lehké váhy a ještě první místo prestižního žebříčku. V sázce je tedy sakra hodně, což slibuje skvělou podívanou.




Keita nebyl s žebříčkem spokojený a nyní se na tom asi moc nezmění

„Keita je teď zahořklý z toho, že v minulém žebříčku P4P byl za Ronym Paradeiserem. To je prý to, co říká, že ho OKTAGON nerespektuje. Říkal jsem mu, že si nemůže vynucovat věci takovým stylem, ale on říkal, že absolutně neexistuje. Říkal jsem mu, ať se na ten samý žebříček podívá v UFC. Jsou to nějací lidé, kteří to nějak vidí a nějak hlasují. Keita sice Ronyho před dvěma lety porazil, ale Rony je nyní před ním ve světovém žebříčku. Je třeba se podívat, jaké lidi porazil. Prostě je před Keitou. Podle Loseneho to prý není možné. Není to však žádná neúcta, je to prostě žebříček,“ odhalil promotér Novotný ve svém vysílání, že se Keita na vedení hodně zlobil skrze předchozí P4P žebříček. 




Co nás čeká?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs Todev 2

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *