Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Válečník Michal Martínek reaguje na bolestnou prohru se slovenským obrem

Válečník Michal Martínek reaguje na bolestnou prohru se slovenským obrem

Martínek

Máme za sebou turnaj KSW 99, který se měl původně konat v Ostravě, ale nakonec byl přesunut do Gliwice. To však nic neměnilo na tom, že šlo primárně o Česko vs Polsko kartu, která měla nabídnout zajímavé měření sil obou velkých scén. Jak to dopadlo? Češi bohužel veskrze na výhry nedosáhli, což byl bohužel případ i Michal Martínka.


Ukončení ala Pereira! Vašek Sivák má za sebou titulový zápas bez titulu

Bylo jasné, že se Vojčák pokusí souboj přenést na zem, ale nedá se říct, že by si to nějak nutil. Skvěle totiž reagoval i v postoji a po čase se vždy pokusil o takedown, který mu však nevyšel, protože Martínek skvěle bránil. Ve druhém kole se však na zem přeci jen dostal, čehož Vojčák využil k tomu, aby získal dominantní pozici a rozjel dobíjení. Martínek zprvu vzdoroval, ale z krizové situace se nedokázal dostat dost rychle, takže rozhodčí souboj zastavil a slovenský borec si připsal výhru via TKO.

„V první řadě gratulace celému OFA gymu a Štefanovi za kvalitní přípravu. Bylo znát, že má kvalitní údery a je připravený na ten můj specifický postoj. Byl silný a měl dobré cardio. Myslím si, že je tedy třeba vyjádřit respekt OFA týmu. Má kvalitní tým a kvalitní parťáky. Děkuji za těžký zápas, který mě prověřil. Ukázal mi, na čem musím pracovat. Dělal jsem maximum pro to, aby mě nehodil a abych trefoval tvrdé údery. Chtěl jsem mu vnutit svou hru. Dobře to načetl. Bohužel jsem tam pod tlakem podklouzl a pak už mě nenechal vstát. Rozjel sérii tvrdých úderů. Jeden mě tam nahulil a už jsem nebyl schopný jít nahoru. Rozhodčí to včas ukončil, nebylo o čem. Dám si pauzu a jde se dál. Tohle jsou prověrky na světové úrovni. Ještě jednou gratulace a děkuji všem,“ reagoval Michal Martínek na bolestnou prohru.

KSW 99 – Výsledky:

Štefan Vojčák def M. Martínek – KO/TKO, 2:53 R2

K. Koziorzębski def Matúš Juráček – Split Dec

M. Różański def Vojtech Garba – Unanimous Dec

A. Niedźwiedź def V. Červinský – Sub, 3:40 R1

W. Kazieczko def Josef Štummer – Sub, 4:09 R3

Bartosz Kurek def Vasil Ducár – Unanimous Dec

H. Gelnarová def D. Steczkowska – Split Dec

Michał Sobiech def Karol Kutyła – Unanimous Dec

Tobiasz Le def Matěj Val – KO/TKO, 4:59 R1




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *