Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak to byla rychlost! Rozjetý Vašek Sivák už si vyhlédl další zápas

Tak to byla rychlost! Rozjetý Vašek Sivák už si vyhlédl další zápas

Sivák

O hlavní zápas poslední RFA akce, která se konala v Žilině, se postaral elitní domácí postojář Vašek Sivák, který bohužel zklamal už na váze, kde limit nesplnil o více než 3 kilogramy, kvůli čemuž ztratil titul a ani ho nemohl získat. Šampionem se tedy mohl stát jen soupeř Farkas, ale ten se k výhře probojovat nedokázal. Sivák totiž souboj jasně kontroloval a nakonec jej v pátém kole tvrdě ukončil. Vylepšil tak bilanci na 31-0, na což bude chtít brzy znovu navázat.


Přineste nosítka! Máme za sebou PFL bitvu obrů Ngannou vs Ferreira

„Protože nechci moc mluvit jako všichni ostatní. Já jsem skutečný bojovník a skutečný gangster,“ vysvětloval Sivák v šatně, proč utekl z klece a už se do ní nevrátil ani na vyhlášení. „Kdybych ti řekl, co jsem dělal před týdnem nebo dvěma, tak tomu neuvěříš. On se připravoval a já jsem nedělal nic. Teď začnu trénovat, jo? Slibuji. Teď teprve uvidíte bomby. Všichni říkali, že mě porazí, že na to seru a podobně. Omlouvám se všem, že jsem nedal váhu. Strašně mě to sere. Možná proto jsem ani nechtěl mluvit, protože ten pás jsem strašně chtěl. Čtvrtý pás. Až budu starý, tak chci mít miliardu pásů. To je můj sen od dětství. Zase moc mluvím. Vidíme se na zápase.“




„Za měsíc Košice zase, bum. Pojďte mi všichni. Co 3 týdny prostě zápas, bum, bum, bum. Ze 71, 67, klidně 65 nebo 69. Od 65 do 71 klidně. Pojďte mi všichni. Už dál nemám co říkat. Už jsem tady pro někoho říkal, že nechci mluvit. Na co mám mluvit, když si to všichni vezmou po svém? Omlouvám se všem svým fanouškům, že jsem nedodržel váhu. Moc mě to sere. Kvůli tomu, že nemám ten pás, nyní půjdu spát místo toho, abych dva tři dny někde lítal. To je možná dobře. Díky všem a vidíme se,“ smál se Vašek Sivák na tiskové konferenci a rovnou si řekl o zápas na turnaji RFA 19, který se koná v polovině listopadu v Košicích. Uvidíme tedy, zda promotér Sivákovi vyjde vstříc a o jakou váhu případně půjde, protože navzdory prohlášením to byl v obou posledních případech velký boj, takže je otázkou, zda je 65 kilogramů a podobně reálných. Pokud však Sivák bude chtít, tak nejspíš ano.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *