Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » O zuby nakonec nepřišel? Jakubík reaguje na výhru nad odevzdaným Borárosem

O zuby nakonec nepřišel? Jakubík reaguje na výhru nad odevzdaným Borárosem

Jakubík Boráros

Gábor Boráros sice před každým zápasem slibuje, jak se poučil a nyní se vrátí ve skvělé formě, ale v poslední době se to vůbec nepotvrdilo. Naopak to bohužel vypadá, že si Boráros chodí do klece jen pro peníze, aniž by se snažil doručit nějaký výraznější výkon. V prvních vteřinách sice hrozí, ale poté mu dojde dech a většinou přichází velká mizérie. To se mu stalo s Komuenhou a nyní i Jakubíkem, kterému přitom Boráros sliboval, jak mu vybije zuby.


Gangster Sivák nabízí otevřené přiznání a vysvětluje, proč utekl z klece

Boráros se sice, jak má ostatně ve zvyku, v prvních vteřinách divoce pustil do soupeře, ale vydrželo mu to doslova jen pár sekund. Poté si Jakubík došel pro takedown a postupně se propracoval do dominantní pozice, kde rozjel tvrdou kanonádu. Ze strany Gábora jsme viděli jen minimum vzdoru, takže rozhodčí nakonec rozhodl, že viděl dost a souboj v polovině prvního kola ukončil. Jakubík tak zvítězil na TKO a Boráros by se měl asi zamyslet, jestli mají podobné souboje smysl. A pokud ne Gábor, tak promotér, který to evidentně udělal, protože podobné souboje nepřináší radost bojovníkům, organizaci a ani fanouškům.

„Jestli jsem čekal, že to půjde takhle rychle? Jo,“ smál se Jakubík na tiskové konferenci po turnaji. „Věděl jsem, že si musím dát pozor na ten jeho začátek. Bylo jasné, že to bude divočina. Gábor se akorát rozběhl a začal se mnou klinčovat, což pro mě byla výhra, že jsem se tam cítil komfortně. Měl sice sílu, ale ne na dlouho, takže pohodička. Počítal jsem s tím, že mu dojde síla. Když jsem pullnul guard, tak už jsme viděl, že funí jako lokomotiva. Bylo jasné, že si ho podržím. Nechal jsem ho minutku vyblbnout a poté už jsem si šel pro ukončení. Podle plánu zkrátka.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *