Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Karlos Vémola reaguje na KSW prohru svého parťáka Michala Martínka

Karlos Vémola reaguje na KSW prohru svého parťáka Michala Martínka

Vémola Martínek

O hlavní zápas turnaje KSW 99 se postaral souboj obrů Martínek vs Vojčák, takže jsme dostali takové československé derby, které bylo zprvu hodně vyrovnané. Martínek totiž skvěle bránil pokusy o přechod na zem, ale ve druhém kole se na zem přeci jen dostal a tam se stal terčem tvrdé kanonády, kterou zastavil až přítomný rozhodčí.


Ukončení ala Pereira! Vašek Sivák má za sebou titulový zápas bez titulu

Bylo jasné, že se Vojčák pokusí souboj přenést na zem, ale nedá se říct, že by si to nějak nutil. Skvěle totiž reagoval i v postoji a po čase se vždy pokusil o takedown, který mu však nevyšel, protože Martínek skvěle bránil. Ve druhém kole se však na zem přeci jen dostal, čehož Vojčák využil k tomu, aby získal dominantní pozici a rozjel dobíjení. Martínek zprvu vzdoroval, ale z krizové situace se nedokázal dostat dost rychle, takže rozhodčí souboj zastavil a slovenský borec si připsal výhru via TKO.

„Je to samozřejmě škoda, v těžké váze je to kolikrát o jedné ráně či nějakém uklouznutí. Když vás stodvacetikilový chlap mlátí, tak je jasný, že jsou ty otřesy velké. Mrzí mě to, první kolo kontroloval, ale tak už to v našem sportu chodí,“ reagoval Karlos Vémola pro TN.cz.

„Michalovi to nevyšlo. Určitě tam byly nějaké věci, které by mohl změnit, což určitě probereme na tréninku. Mrzí mě to, protože vím, jak na ten zápas dřel. Čekají ho ale jiná životní vítězství, má syna na cestě.ů

KSW 99 – Výsledky:

Štefan Vojčák def M. Martínek – KO/TKO, 2:53 R2

K. Koziorzębski def Matúš Juráček – Split Dec

M. Różański def Vojtech Garba – Unanimous Dec

A. Niedźwiedź def V. Červinský – Sub, 3:40 R1

W. Kazieczko def Josef Štummer – Sub, 4:09 R3

Bartosz Kurek def Vasil Ducár – Unanimous Dec

H. Gelnarová def D. Steczkowska – Split Dec

Michał Sobiech def Karol Kutyła – Unanimous Dec

Tobiasz Le def Matěj Val – KO/TKO, 4:59 R1




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *