Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Leo Brichta má po titulové prohře v RFA potvrzený další velký zápas

Leo Brichta má po titulové prohře v RFA potvrzený další velký zápas

Brichta

Dne 21. února 2025 se organizace KSW vrátí do České republiky a již potřetí uspořádá slavnostní galavečer v Liberci. XTB KSW 103 se uskuteční v Home Credit Areně a v hlavním zápase večera fanoušci uvidí oblíbeného českého zápasníka Lea Brichtu (12-5 1NC, 6 KO, 4 Sub), který se po skvělých zápasech v lehké váze rozhodl zkusit své síly v nové váze!


Clash volá? RFA promotér Marhanský přísně reaguje na Gáborův další žalostný výkon

Leo Brichta úspěšně debutoval v kulaté kleci KSW v červnu 2023, kdy porazil Macieje Kazieczka na body. Ve svém druhém zápase v KSW se utkal s bývalým titulovým vyzyvatelem Romanem Szymanskim, kterého ukončil ve třetím kole zápasu, který byl vyhlášeno nejlepším zápasem večera KSW 87. Díky této výhře se Leo utkal s Valeriu Mirceou o prozatímní pás lehké váhy, ale ten bohužel nevybojoval. Tato prohra přerušila sérii devíti zápasů bez porážky, kterou Brichta nasbíral.

Leo Brichta je považován za jednoho z nejtalentovanějších českých bojovníků MMA. V současné době je Leo Brichta na čtvrtém místě žebříčku lehké váhy, ale na XTB KSW 103 si vyzkouší novou váhu. Na galavečeru v Liberci debutuje v pérové váze. Už nyní je jasné, že se v Liberci dále představí Dominik Humburger a Josef Štummer, který bohužel na turnaji KSW 99 utrpěl smolnou porážku s Wojciechem Kazieczkem.  




Bude zajímavé sledovat, koho dostane Leo Brichta na uvítanou v nové divizi, kde však najdeme stejného šampiona jako v lehké váze – opět zde kraluje francouzský fenomén Salahdine Parnasse. Dále zde najdeme prozatímního šampiona Roberta Ruchalu a zajímavé zápasníky Daniela Rutkowskiho, Kacpera Formelu nebo talentovaného Adama Soldaeva.  




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *