Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bojkotovaná Hanka Gelnarová má za sebou náročnou KSW premiéru

Bojkotovaná Hanka Gelnarová má za sebou náročnou KSW premiéru

Gelnarová

V Gliwicích aktuálně probíhá turnaj KSW 99, který se měl původně konat v Ostravě, ale nakonec se kvůli nízkému zájmu o lístky přesunul do Polska. Prodeji lístků moc nepomohla ani Hanka Gelnarová, který kývla na velkou výzvu. To bohužel neocenila TV Nova, který souboj Gelnarové bojkotovala v souvislosti s posledním skandálem. Na KSW PPV však byl souboj k dispozici, takže vám můžeme přinést report a výsledek.


VIDEO: Co to zase je? Slovenský veterán Attila Végh rozdával facky

„Galavečeru se zúčastní také kontroverzní Hana Gelnarová, její zápas ale stanice Nova Sport neodvysílá. Hana Gelnarová byla na videu zachycena, jak hajluje, což je jednání, které odsuzujeme, protože jím znevažuje a zlehčuje pohnutou část historie. Chceme jít jako TV Nova příkladem a ukázat, že některé typy chování nelze tolerovat,“ informovala TV Nova, že souboj nebude v rámci přenosu k dispozici.

Součástí našeho PPV však byl, takže vám nyní můžeme přinést report a výsledek. Obě bojovnice se zprvu hodně opatrně přebíjely v postoji a vyměřovaly si vzdálenost. Více ze hry však měla polská bojovnice, která hned několikrát tvrdě trefila a poté přesunula duel na pletivo, kde dál tvrdě trefovala. Gelnarová však šikovně bránila a skvěle zapojila kolena, kterými soupeřku hned několikrát trefila. Polka dál držela souboj na pletivu, kde postupně trefovala a bodovala. První kolo tak jasně ovládla Steczkowska.

Ve druhém kole se obě bojovnice znovu přebíjely v postoji. Několikrát přitom chyběl jen kousek, aby Hanka tvrdě zasáhla. Steczkowska zkušeně tečkovala a zároveň se vyhýbala tvrdým úderům od Gelnarové, která tlačila více a více. Na hranici první minuty se Polce podařilo doručit takedown, díky kterému zasadila několik dalších úderů. Gelnarová se však i ze zad šikovně bránila a nenechala soupeřku získat lepší pozici. 

Na začátku třetího kola nebylo jasné, zda je stav 2:0 a nebo 1:1. Nicméně se pokračovalo v postoji, ve kterém už byla Polka přeci jen opatrnější. Gelnarová se naopak snažila tlačit. Opticky měla více ze hry techničtější Polka, která se v polovině kola pokusila o takedown, ale byla přetočena a ocitla se v nebezpečí, které přečkala. Poslední minuta se pak odehrála na pletivu, kde Gelnarová bránila tlačící Polku, což dlouho nevydrželo a přeci jen se šlo na zem, což však Polce nepomohlo. Z výhry na body se totiž nakonec radovala Gelnarová.

KSW 99: Startovka

Štefan Vojčák (SVK) vs. Michal Martínek (CZE)
Matúš Juráček (CZE) vs. Kacper Koziorzebski (POL)
Maciej Róžaňski (POL) vs. Vojtěch Garba (CZE)
Hanka Gelnarová (CZE) vs. Dominika Steczkowska (POL)
Wojciech Kazieczko (POL) vs. Josef Štummer (CZE)
Vasil Ducár (CZE) vs. Bartosz Kurek (POL)
Michal Sobiech (POL) vs. Karol Kutyla (POL)
Tobiasz Le (POL) vs. Matěj Val (CZE)
Adam Niedzwiedz (POL) vs. Viktor Červinský (CZE)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *