Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » OKTAGON promotér Novotný má přátelskou radu pro rýpající KSW

OKTAGON promotér Novotný má přátelskou radu pro rýpající KSW

Novotný

Původně nás měl dnes večer čekat KSW turnaj v Ostravě, ale minulý týden se plány dramaticky změnily. Polský kolos totiž akci přesunul z Ostravy do Gliwice, což hodně nešikovně vysvětlil povodňovou situací, což znělo, jak kdyby byla hala pod vodou, což samozřejmě není. Je však jasné, že byl region nepříjemně zasažen, což ovlivnilo náladu a tím i prodeje lístků, jejichž malý odbyt má však více důvodů.


Televize Nova má přísný trest pro Gelnarovou, ale bohužel i pro fanoušky

„Turnaj přeložený z Ostravy. Kdybych měl říct, tak všichni víme, že to není kvůli povodním. Je to blbá výmluva. Blbá v tom slova smyslu, že je zbytečné jí používat. Občas je dobré přiznat, že jako promotér se ti něco nepodařilo. Nikdo neděláme jen skvělé věci a skvělá rozhodnutí. Každému z nás se věci nedaří a tohle je strašně těžký byznys. Strašně těžký byznys. Neustále jdeš s kůží na trh, neustále po tobě někdo něco očekává. Musíš se překonávat a pořád to není dost dobré a podobně. PSH bylo špatné a Newman byl špatný a kdesi cosi. Nenajdeš finální ocenění.

Je strašně těžké zkousnout tu hořkou pilulku, jako jsme si to my zažili v Anglii. Za mě je vždy nejlepší říct co možná největší část pravdy. Ta největší část pravdy je taková, že ta karta v Ostravě nikoho nezajímá, ani když tam přidali Hanku Gelnarovou. Prostě se neprodaly lístky. Myslím si, že by bylo lepší zmenšit halu, než se stěhovat, ale to je jejich rozhodnutí. Měli by však být upřímní k tomu fanouškovi. Jinak to je poškození té značky. Vůbec jim však nepřeji, aby se jim to dělo. Nepřeji to nikomu, pokud je alespoň trochu normální. Když je hovado, ať si to klidně vyžere, to je mi jedno. Ale KSW si zaslouží obdiv za 100 turnajů. Spíš mi přijde nešťastná ta komunikace,“ rozpovídal se Novotný ve svém vysílání na téma KSW v Ostravě.

KSW 99: Startovka

Štefan Vojčák (SVK) vs. Michal Martínek (CZE)
Matúš Juráček (CZE) vs. Kacper Koziorzebski (POL)
Maciej Róžaňski (POL) vs. Vojtěch Garba (CZE)
Hanka Gelnarová (CZE) vs. Dominika Szeczkowska (POL)
Wojciech Kazieczko (POL) vs. Josef Štummer (CZE)
Vasil Ducár (CZE) vs. Bartosz Kurek (POL)
Michal Sobiech (POL) vs. Karol Kutyla (POL)
Tobiasz Le (POL) vs. Matěj Val (CZE)
Adam Niedzwiedz (POL) vs. Viktor Červinský (CZE)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *