Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Naštvaný Sivák se dohadoval kvůli váze a odhalil, kolik peněz dá soupeři z vlastní kapsy

Naštvaný Sivák se dohadoval kvůli váze a odhalil, kolik peněz dá soupeři z vlastní kapsy

Sivák

RFA má zítra na programu turnaj RFA 18, který se koná v Žilině a jehož součástí je i Vašek Sivák. Toho jsme naposledy viděli v akci před pár týdny, kdy na speciální akci RFA x IAF nedal soupeři šanci a připsal si jubilejní 30. výhru. Zápas se však neobešel bez kontroverze, protože se musela hned několikrát měnit váha. Stejný problém pak nastal i nyní, ale s ohledem na to, že jde o titulový zápas, nebylo možné s limitem tak snadno „hýbat“, takže Sivák o titul přišel a následně se ještě se soupeřem dohadoval o podmínkách.


Stále král P4P žebříčku Patrik Kincl má bohužel pro fanoušky špatnou zprávu

„Vašek Sivák nesplnil váhový limit o 2,4 kilogramu a prichádza o svoj titul a o možnosť obhajovať ho v tomto zápase. Čoskoro vás budeme informovať ako sa rozhodol jeho súper a či príme zápas!“ informovala organizace RFA, že Sivák kvůli převážení přišel o titul šampiona.

„Já jsem váhu dal. Není to můj problém. Jsem profesionál a zítra odejdu s titulem. Jsem připravený,“ reagoval Farkas, který vzal zápas i přesto, že Sivák značně nesplnil limit. Společně s týmem si však stanovil podmínku, která se Sivákovi vůbec nelíbila.




Chtějí po mně, abych se zítra vážil a měl zase 74 kg. Já si myslím, že je to úplná blbost. Nyní mám 74. Brácho, nyní mám 74 kg, takže v pohodě, ne? Je to v pohodě? Mám to teď. Mám 74 kg. Žádné zítra. To se jako bojíš, nebo co? Přeci to není o váze, ale o síle. Však víš. Je mi líto, že jsem to nedal. Ok, takže vyřešené. Omlouvám se všem. Podcenil jsem to. Omlouvám se. Je to poprvé v mojí kariéře. Na jeho místě jsem už byl milionkrát a vzal jsem zápas a ani jsem kolem toho neměl kecy. Já mu ze svého dávám 50 000. To nikdo neví. To samé jsem musel dělat já. Myslím si, že je to všechno fér. Peníze by to měly všechno vyřešit tak, jak to ve světě funguje,“ dohadoval se Sivák se soupeřem na veřejné váze, že už se zítra nechce vážit, což působilo hodně zvláštně a jen to dotvořilo podivnou auru, která kolem Siváka v poslední době visí.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RFA (@realfight.arena)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *