Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tak krása! Bývalý šampion David Kozma už má potvrzený další zápas

Tak krása! Bývalý šampion David Kozma už má potvrzený další zápas

Kozma

Bývalého šampiona a nekorunovaného krále P4P žebříčku Davida Kozmu jsme naposledy viděli v boji na turnaji v Edenu, kde bohužel od Drákuly vyfasoval další hodně tvrdé ukončení. Následovala tedy další pauza, která už však nebude mít dlouhého trvání. David má totiž oficiálně potvrzený další zápas.


Stále král P4P žebříčku Patrik Kincl má bohužel pro fanoušky špatnou zprávu

„OKTAGON míří poprvé do Třince! První zastávkou na česko-slovenské mapě v roce 2025 bude Třinec. Město, kam cirkus OKTAGON vůbec poprvé ve své historii přiveze svou elektrizující sportovní show, která ve Werk Areně tisíce fanoušků se zatajeným dechem vystřelí na měsíc!

Fanoušci, kteří zde na tento turnaj čekali roky, si na přivítanou zaslouží něco EXTRA šíleného! Nabitou adrenalinovou show, přesně tak, jak to mají nejradši. Známé tváře české a slovenské bojové scény, ale i evropská esa, která rozproudí tep celého města na max! Těš se na souboje elitních moderních titánů, kteří v kleci nechají vše, na co celý život trénovali. A do toho bohatá audiovizuální a světelná show umocňující turnajovou atmosféru, která tě přenese do světa síly, rivality a vzájemného respektu po skončení bitev,“ láká organizace OKTAGON MMA na první zastávku v Třinci, u které bude právě i David Kozma.

Kdo bude jeho soupeřem? To zatím nevíme. O Davida se však hlásil čerstvý Král Německa Christian Eckerlin, tak uvidíme, zda se souboj podaří domluvit. David by se totiž po tvrdých prohrách se Surduem a Veličkovićem potřeboval chytit, ale dobře víme, že je Růžový Panter srdcař, který radši vyhledává výzvy než snadnější souboje.




Co nás čeká?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs Todev 2

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

1.2. – Dusseldorf – OKTAGON 66

22.2. – Třinec – OKTAGON 67

Kozma vs ?

8.3. – Stuttgart – OKTAGON 68

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *