Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Michal Martínek předpovídá CZ vs SK derby s Mutantem Vojčákem

Michal Martínek předpovídá CZ vs SK derby s Mutantem Vojčákem

Martínek Vojčák

Už 19.10. nás čeká další turnaj polské organizace KSW, který se měl původně uskutečnit v Ostravě, ale minulý týden byl náhle přeložen do polských Gliwic. To však pro hlavní hvězdu Michala Martínka není žádný velký problém. Plně se totiž soustředí jen na svého soupeře, kterým je slovenský Mutant Vojčák, který představuje zajímavou výzvu.


Televize Nova má přísný trest pro Gelnarovou, ale bohužel i pro fanoušky

Připravuji se vlastně od doby, co jsem pomáhal Karlitovi (Karlos Vémola) na Attilku (Attila Végh) převážně v Reindersu, pak jsme udělali sparingovou partu já, Karlos, Muradov, Štěpán, David, Monster v Monster gymu a následně mě čekalo 7 týdenní „turné“ ob týden v polském Ankosu. Dobře se to tam potkalo – Michal Andryszak byl v přípravě na sobotní zápas, co má teď na Babilonu, Slim Trabelsi jede bomby, protože ho čeká zápas v Bellatoru.

Vždy je to v topu, když máš lidi kolem sebe, co mají svoje přípravy, protože chcete v tréninku víc bojovat. Měl jsem tam kluky z olympiády ve volném stylu, kluci z ADCC z Polska. Udělal jsem maximum proto, abych byl ready na vše, co mě tam může potkat. Příští sobotu uvidíme, kdo tomu dal víc. Jinak mi silově pomáhá Michal Sirůčka, kardio řeší Michal Břetenář a funkční svaly a obratnost Viktor Šebák,“ rozpovídal se Martínek pro MMA Shorties.

Fanoušci samozřejmě berou zápas jako hodně speciální, protože jde přeci jen o střet předních domácích borců. „Štefan něco říkal v traileru, ale takhle to já nemám. Spíš je to o tom, že je to souboj o česko-slovenskou jedničku. Beru to jako zápas s člověkem, který je vyššího vzrůstu, wrestler a celkově mě zajímají jeho silné aspekty. Nekoukám na národnost, ale spíš na číslo v žebříčku,“ vysvětlil Martínek pro Sport.cz, že rivalitu nijak extra neprožívá.

„Rychlý nebo dlouhý průběh. Já jsem připraven na všechny varianty. Myslím si, že se nevyhneme kvalitnímu strikingu, wrestlení i zemi. Štefan je všestranný zápasník a čekám univerzální boj. Jsme těžké váhy a každý úder to může ukončit. I díky tomu jsou zápasy atraktivní, většina z nich končí před limitem.“

KSW 99: Startovka

Štefan Vojčák (SVK) vs. Michal Martínek (CZE)
Matúš Juráček (CZE) vs. Kacper Koziorzebski (POL)
Maciej Róžaňski (POL) vs. Vojtěch Garba (CZE)
Hanka Gelnarová (CZE) vs. Dominika Szeczkowska (POL)
Wojciech Kazieczko (POL) vs. Josef Štummer (CZE)
Vasil Ducár (CZE) vs. Bartosz Kurek (POL)
Michal Sobiech (POL) vs. Karol Kutyla (POL)
Tobiasz Le (POL) vs. Matěj Val (CZE)
Adam Niedzwiedz (POL) vs. Viktor Červinský (CZE)




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *