Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bez stylu? Jarda Kotlár přiznává, jak mu střelci v base vymlátili zuby

Bez stylu? Jarda Kotlár přiznává, jak mu střelci v base vymlátili zuby

Kotlár

Organizace Clash of the Stars se primárně zaměřuje na různá bizarní individua, kterých už jsme během 9 turnajů měli možnost vidět nespočet. Mezi nejvýraznější tváře však rozhodně patřil Jarda Kotlár, který se utkal například s Bendou, se kterým vyfasoval hodně drtivé KO. Posléze se mluvilo o odvetě, ale Kotlár musel „na dovolenou“ do vězení. Nyní je však zpátky a hned se setkal s Karlosem Vémolou, který s ním udělal rozhovor.

VIDEO: Podívejte se, jak neohrabaně Jarda Kotlár uškrtil Karlose Vémolu

„První týden mi to dávali sežrat v Brně. Tam mi hned dali 3 vykřičníky na katr a když mi chodili otevírat, tak mi to dávali sežrat bachaři. Věděli, kdo jsem. Dávali mi to pocítit. Hned prvních 14 dní mě zlomili. To pro mě bylo peklo na zemi. Nečekal jsem, že něco takového dokáže člověk zažít. Byl jsem tam sám, takže jsem si připadal bezmocný. Vzali mi hrdost a ego. Všechno mi zlomili.

Dávali mi třeba medvěda na každou vycházku. Spoutali mi nohy a ruce, vedli mě, nikoho jsem nemohl zdravit a mohl jsem se jen dívat do země nebo do zdi. Pořád mě kontrolovali, jestli u sebe něco nemám. Bylo to hnusné. Vždycky mě spoutali, když jsem šel z cely. Stálo jich tam devět a všichni hnusný pohled. Spoutali mi ruce a nohy a takhle jsem chodil na vycházky měsíc v kuse. Je to tak, když je tam nějaká nebezpečná osoba. Já si tak nepřipadal, tak jsem je prosil a oni mi řekli, že je to kvůli tomu, že jsem nejznámější Clash zápasník,“ rozjel Jarda Kotlár v Oss Castu svůj tradiční pohádkový kolovrátek.




Ve skutečnosti byl totiž spíš Kotlár označen za MON, tedy „možný objekt násilí“, protože kvůli známosti se opravdu mohl ze začátku stát terčem útoků ze strany jiných vězňů. Rovněž s ním jen těžko na vycházku chodilo 9 příslušníků, kteří mají na starosti další desítky a stovky mnohem horších vězňů, než je Kotlár, a o medvědovi, tedy spoutání rukou a nohou, můžeme taky silně pochybovat. Zkrátka klasický Jarda, který rád bájí a vymýšlí si. Pobyt však pro něj byl evidentně těžký, o tom žádná.

Kotlár ve vězení dokonce přišel o zuby

Kotlár na rozhovor s Vémolou dorazil v šátku, takže se Terminátor samozřejmě pídil, zda Jarda nemá koronavirus nebo něco podobného. „Ne ne, mám po zápase zlomený zub. Měl jsem zápas v base. Trénoval jsem a vyrazili mi zuby. Musím si je nechat udělat. Byly to tam pro mě výzvy. Zkoušeli si mě. Musel jsem ukázat, že něco umím. Zkoušeli to na mě ti známí střelci. Nastupoval jsem v Brně, kde jsem byl měsíc, a poté mě převezli do Rapotic. Z Rapotic mi dali bezpečák do Slavkova. Ne, že bych byl nebezpečný, ale nemohli mě tam mít. Věděli, že jsem zápasník, a báli se, aby k ničemu nedošlo.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *