Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Je mi to líto,“ kaje se Gábor Boráros a posílá fanouškům nadějný vzkaz

„Je mi to líto,“ kaje se Gábor Boráros a posílá fanouškům nadějný vzkaz

Boráros

Gábor Boráros má za sebou hned několik hodně nevydařených zápasů. Prohra v ruské ACA se sice čekala, protože soupeřem byl zkušený Gafurov, ale výkon, který Boráros podal naposledy v RFA, už vzbudil velké diskuze o tom, jak vážně Gábor svou kariéru bere. Týden po výprasku v RFA pak přišel ještě box, kde Boráros také nepředvedl kdovíjaký výkon, takže má nyní před sebou souboj o všechno.


Nenáviděný Jíra si moc uletěl sám na sobě? Za nepodání ruky hrozí pokutou

„Hodně jsem trénoval, ne jako předtím. Je mi to líto. Totálně mě to mrzí. Neplánoval jsem, že budu mít takovou RFA premiéru. To už je minulost. Stále jdu dopředu. Teď jsem i na zápas trénoval. Nepodcením to tak, jako se to stalo minule. Pak to bohužel vypadalo tak, jak to vypadalo a také to tak skončilo. Takové chyby už v budoucnu neudělám,“ vzkázal Gábor Boráros na tiskové konferenci, že další zápas nebere na lehkou váhu.

„Většinu zápasů jsem vyhrál v prvním kole, takže jsem si myslel, že mi to s Komuenhou bude stačit. Nakonec to však nevyšlo. Jak říkám, podobné chyby už nechci opakovat. Nyní jsem připravený klidně i na třetí, čtvrté nebo páté kolo. Pokud se však objeví šance, tak se to pokusím ukončit.“

Podobných slibů už jsme od Gábora slyšeli mnoho, tak uvidíme, jak tomu nakonec bude v sobotu, kdy na souboj dojde v rámci turnaje RFA 18.

Do boje půjde i Gáborova partnerka?

„Monika Jakliová je známa slovenská influencerka a modelka. Spoločne s partnerom, známym MMA zápasníkom Gáborom Borárosom, vychovávajú dcéru Zoru, ktorá prišla na svet v apríli. Monika je inšpiráciou pre mnohé ženy, keďže sa po pôrode rýchlo dostala do skvelej formy pravidelným cvičením. Na sociálnych sieťach je veľmi populárna, kde zdieľa momenty zo svojho života a rôzne fitness tipy,“ uvádí totiž na svém webu organizace Celebrity Combat, což by měla být slovenská obdoba Clash of the Stars, která se už brzy představí se svou první akcí, kde by prý mělo dojít i na duel muž vs žena.

Mezi dalšími jmény stáje jsou například z hudebního prostředí známý Osťo nebo OF modelka a herečka z pikantních filmů Molnárová, tak uvidíme, jakou akci nakonec dostaneme a jak moc se to přiblíží kvalitě, na kterou jsme zvyklí z Clash a nebo FNC, které se zaměřuje na boxerské souboje známých tváří.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *