Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » To byla rychlost! OKTAGON veterán Dulatov už má prvního UFC soupeře?

To byla rychlost! OKTAGON veterán Dulatov už má prvního UFC soupeře?

Zápasník Islam Dulatov (11-1) měl snadnou kariéru, když pózoval pro módní časopisy, ale život modela mu nepřinášel stejnou radost jako zápasení. Dulatov je nyní jedním z nejnovějších zápasníků organizace UFC poté, co zapůsobil na generálního ředitele Danu Whitea tvrdým ukončením v prvním kole na turnaji Dana White’s Contender Series. Nyní je bývalý model zápasníkem UFC a vypadá to, že už vyhlíží první zápas v největší světové organizaci.


Bizar volá? Karlos Benda má nabídku pro potápějícího se Gábora Borárose

Bojovník narozený v Čečensku prozatím odsunul modeling na druhou kolej. Stále bude vystupovat před kamerou, ale nyní jako nová welterová váha UFC. Na jeden zápas se mihnul i v tuzemské organizaci OKTAGON, kde tvrdě ukončil Ioanise Palailogose v prvním kole. Nyní to však vypadá, že se ještě tento rok dočká svého debutu v UFC. 

Je to teprve 14 dní, co Islam Dulatov vybojoval smlouvu s organizací UFC, ale podle několika zámořských profilů, se Dulatov připravuje na svůj debut v organizaci, který by měl proběhnout na velkolepém galavečeru UFC 310. Poslední číslovaný turnaj roku se uskuteční 7. prosince v Las Vegas. Soupeřem Dulatova by měl být podle několika amerických profilů Američan Charlie Radtke (9-4). Ten má ovšem vypsaný zápas s Matthewem Semelsbergerem, ten se ovšem mohl zranit a Dulatov tak přijal zápas na poslední chvíli. Na oficiální potvrzení si však budeme muset počkat. 




Popularita Islama Dulatova je nejen díky modelingu opravdu velká. Podívejte se na záběry, na kterých Dulatov dorazil na německé letiště v Düsseldorfu se smlouvou s UFC v kapse. Byť teprve podepsal kontrakt s organizací UFC, tak ho fanoušci vítali, jako kdyby domů přivezl pás UFC. Kam až to Dulatov v americké organizaci dotáhne? 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *