Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Bývalý zápasník UFC a Bellatoru a přítel Demi Lovato je po smrti

Bývalý zápasník UFC a Bellatoru a přítel Demi Lovato je po smrti

UFC

Bývalý zápasník UFC a Bellatoru zemřel ve věku pouhých 38 let. Zpráva se poprvé objevila prostřednictvím příspěvků jeho strýce a matky na Facebooku. Bojovník zveřejnil příběh na Instagramu necelých 24 hodin předtím, než se objevila zpráva o jeho smrti. Příspěvek ukazoval obrázek gymu Gracie Barra.


To vážně? Vémola má špatnou zprávu pro Fleuryho, ale sakra dobrou pro fanoušky

Bývalý zápasník UFC a Bellatoru Guilherme Vasconcelos (10-6) zemřel ve věku 38 let. Příčina smrti není v tuto chvíli známa Vasconcelos, který měl na kontě 16 profesionálních zápasů v MMA, vstoupil do mezinárodního povědomí na začátku roku 2014 jako člen reality show The Ultimate Fighter: Brazílie, 3. sezóna. V této reality show skončil s bilancí 1:1, ale přesto podepsal smlouvu s UFC. Pod hlavičkou této organizace se jednou představil jednou na galavečeru UFC 175 v červenci 2014, ale prohrál na body s Lukem Zachrichem. 

Tato jediná prohra vedla k Vasconcelosovu odchodu z organizace UFC. Po dalších čtyřech zápasech na regionální scéně podepsal Vasconcelos smlouvu s Bellatorem. Pod hlavičkou Bellatoru se představil šestkrát a vybojoval bilanci 3-3. Jeho poslední zápas se odehrál na galavečeru Bellator 229 v říjnu 2019.

Vasconcelos přitahoval pozornost nejen fanoušků MMA, ale i stoupenců drbů o celebritách kvůli svému vztahu se zpěvačkou Demi Lovato, která byla nominována na cenu Grammy. Oba spolu začali chodit v roce 2016 a nakonec se v roce 2017 rozešli. Mnoho lidí z komunity MMA na sociálních sítích truchlilo nad Vasconcelosovou ztrátou.

Guilhermeho strýc Walter ztrátu oplakával a řekl: „Těšili jsme se na tvou návštěvu na Vánoce, což se už nestane. Život je pomíjivý a my jsme se probudili s touto zdrcující zprávou. V jaké době to žijeme. Modlíme se za vás! Kéž vás Bůh, který může všechno, přijme ve svém nekonečném milosrdenství a potěší všechny, kdo vás vždy milovali!“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *