Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Nenáviděný Jíra si moc uletěl sám na sobě? Za nepodání ruky hrozí pokutou

Nenáviděný Jíra si moc uletěl sám na sobě? Za nepodání ruky hrozí pokutou

Jíra Clash

Promotérem a hlavní tváří organizace Clash of the Stars je samozřejmě Tomáš Le Sy, který má však s sebou většinou na pomoc Jakuba Jíru, který patří mezi neoblíbené a hodně kritizované tváře. Hodně se například řešilo jeho chování k fanouškovi, kterému připomínal, jestli ví s kým mluví a že by mohl být na tiskové konferenci naposledy. Nyní je tu další kauza, která Jírovi asi moc nepřidá.


Nevydržel to! Tomáš Le Sy se prokecl, jak to bude s koncem bizarní stáje Clash

Jeden z účastníků desáté akce Svobík totiž na tiskové konferenci odmítl Jírovi podat ruku, což bude mít evidentně až komickou dohru. S takovým člověkem ne že se nechci bavit, ale nechci žádným způsobem na kameru s ním interagovat a podávat mu ruku a ukazovat jakože: ´Hej, vlastně s jeho chováním souhlasím´. Ne,“ vysvětlil Svobík, kterému vadilo Jírovo spojení s politikem Okamurou.

„Do žádné kampaně zapojený samozřejmě nejsem. On si na mě chce prostě udělat čísla. Ten blbeček dostane pokutu no. To je jednoduchý. á nevím, když s někým děláš podcast, jestli to je jako aktivní propagace nějaké politické strany. Za mě absolutně ne. sme kamarádi, chodíme spolu na večeře a jako jestli se to Roštákovi nelíbí, já taky můžu říct, že se mi nelíbí lidi, se kterými se baví, ale to neznamená, že se budu chovat k němu jak p*čus,“ reagoval Jíra pro server AntiYouTuber.

Jíra se sice v souvislosti se svým „Praha“ trapasem snažil v poslední době působit nad věcí, ale pokuta za nepodání ruky jde trochu proti tomu a nikdo se asi nebude divit, když přijde další vlna kritiky a negativity.




Le Sy připustil, za jakých okolností by mohl Jíra skončit

„Pokud by se ty chyby, které dělá hlavně směrem k fanouškům, a pokud by se to chování, které používá směrem k Bejrovi, opakovalo k vícero bojovníkům, kteří si to nezaslouží a není důvod je takhle konfrontovat z pozice moderátora, tak je to možné a reálné. Nic však neplánujeme a doufáme, že to nikdy nebude třeba,“ reagoval Le Sy v rozhovoru se Sibiřanem, jestli je možnost, že by Jíra skončil minimálně jako moderátor.

Jíra je totiž v podstatě pro vedení hodně důležitý, protože mnoha tvářím dělá manažera nebo je jinak zaštiťuje, takže je poměrně důležitým článkem v celém řetězci. „Víme, jak se choval Bejr a jaké výroky má ke mně, Kubovi, Clash obecně. Tím pádem za mě není třeba se k němu chovat jako ke zbytku bojovníků, protože on se taky nechová jako zbytek bojovníků.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *