Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » VIDEO: Nostalgický návrat „domů“! Procházka se setkal se svým bývalým šéfem

VIDEO: Nostalgický návrat „domů“! Procházka se setkal se svým bývalým šéfem

Procházka

Jiří Procházka je posledních několik týdnů v Japonsku, kde čerpal inspiraci, setkával se s mistry, ale samozřejmě také tvrdě trénoval a absolvoval náročné zkoušky. Také zavítal za vedením organizace Rizin, kde v minulosti působil a stal se šampionem, díky čemuž pak měl lepší výchozí pozici při přestupu do UFC, kde se následně stal šampionem.


Přední polský trenér, který dohlíží i na elitní CZ/SK borce, byl děsivě zadržen policií

Jiří se v Japinsku setkal se šéfem organizace Rizin Sakakibarou, který setkání po letech ocenil. Dnes k nám do kanceláře přišel i Jiří Procházka! Je to bývalý šampion RIZIN v polo-těžké těžké váze a bývalý světový šampion UFC v polo-těžké váze.

Před devíti lety, v roce 2015, na úvodní Grand Prix RIZIN v těžké váze, se Jiří stal vicemistrem a nyní je mu údajně 32 let. Jiří, který je hluboce zapálený pro kodex bušidó, zmínil, že zápasy před japonskými fanoušky, kteří si bojovníků vždy váží, se v jeho kariéře staly nezapomenutelnou a cennou vzpomínkou. Budeme Jiřího i nadále podporovat v jeho výzvě získat zpět titul UFC!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RIZIN FF OFFICIAL (@rizin_pr)

„Japonsko Okinawa 1. týden ze tří. Po téměř 5 letech zpět v Japonsku. Poprvé jsem zde trénoval a navštívil staré mistry, abych si stanovil svůj pohled na věc, jak lépe porozumět tělu jako zbrani. Také vidět zdejší krásnou přírodu a načerpat skutečnou sílu. Navštívit budhistické chrámy, meditovat, očistit mysl. Prostě si žiju svůj sen, obzvlášť, když moje příprava začala právě teď,“ vysvětlil Jiří Procházka, proč je pro něj kemp v Japonsku naprosto ideální.

Jiří má totiž skrze kemp v Japonsku možnost posílit svého ducha, ale samozřejmě i tělo, o což se stará trenér Soukup, který BJP vůbec nešetří. Však se na všechny ty skvělé kopy podívejte sami.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *