Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Že by? Dana White nadějně reaguje na souboj Conor McGregor vs Dan Hooker

Že by? Dana White nadějně reaguje na souboj Conor McGregor vs Dan Hooker

White McGregor Hooker

S návratem Conora McGregora už je to opravdu nekonečné. Minimálně poslední rok totiž slýcháme, že se vrátí, ale navzdory tomu, že měl na turnaj UFC 303 domluvený souboj, jsme ho znovu v akci neviděli. Ir se totiž v červnu zranil, takže se plány změnily. Sám Conor pravidelně naléhá na UFC s tím, že je připraven naskočit do boje, ale liga mistrů chce samozřejmě jeho případný návrat náležitě „vydojit“, takže ho nedá na jen tak nějakou kartu. Podle Conora se však blýská na lepší časy, protože už je prý soupeř i datum…


Tak to se máme na co těšit! Jiří Procházka potvrdil další UFC bitvu

Ve Španělsku se před pár dny konala další BKFC akce, jejíž byl Conor jako spolumajitel organizace součástí. Na kartě navíc zápasil Oscar Willis, což je hlavní tvář Conorova mediálního projektu The Mac Life. Dočkali jsme se tedy celé řady zajímavých záběrů na křepčícího Conora, ale také různých vyjádření. Jedno bylo hodně zajímavé, protože v něm McGregor potvrdil, že bude na začátku února v Abu Dhabí bojovat s Danem Hookerem.

Hooker si o McGregora po poslední výhře nad Gamrotem řekl a s ohledem na to, že má Chandler potvrzenou odvetu s Oliveirou, by se nový soupeř nabízel. Hooker je navíc zárukou skvělé podívané, tak uvidíme, zda se plán potvrdí. Podobných prohlášení už jsme totiž nejen za poslední rok slyšeli celou řadu, ale nakonec z toho nic nebylo.




Dana White dal naději?

„Noo, to by byl skvělý zápas. Rozhodně se mi ten nápad líbí. Zatím však nechci nic oznamovat. S ani jedním jsem zatím nemluvil,“ dal Dana White na tiskové konferenci naději, že bychom se souboje mohli dočkat. Zatím samozřejmě není nic domluvené, ale pokud se Whiteovi nápad zamlouvá, tak je to skvělý začátek možných jednání. Uvidíme tedy, jak se situace vyvine, protože dobře víme, že na zápas Conora McGregora se vyplatí těšit až ve chvíli, kdy se skutečně v kleci, což se už hodně dlouho nestalo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *