Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Khalil Rountree si pochvaluje vztahy s UFC vedením, díky kterým vyhlíží výhodu

Khalil Rountree si pochvaluje vztahy s UFC vedením, díky kterým vyhlíží výhodu

Rountree

Khalil Rountree má za sebou bitvu s Pereirou, před kterou mu téměř nikdo nevěřil, ale nakonec se ukázalo, že si titulovou šanci rozhodně zasloužil. V prvních dvou kolech totiž dokázal Poatanovi pořádně zatopit. Nakonec však byl přeci jen uloven, ale nevěší hlavu.


Nevydržel to! Tomáš Le Sy se prokecl, jak to bude s koncem bizarní stáje Clash

„Mluvil jsem osobně s Danou Whitem a Hunterem Campbellem a mám pocit, že jsem vlastně vyhrál, protože se oba mým výkonem skvěle bavili. Myslím, že pro mě jako partnera UFC je jedním z mých největších cílů zajistit, aby byli kluci nahoře spokojeni s tím, co vidí, a to se evidentně stalo. Poté, co jsem s nimi mluvil, jsou určitě spokojeni,“ pochvaloval si Rountree vztah s UFC vedením.

„Co se týče toho, co bude dál po zápasové stránce, tak myslím, že tam nyní bude více prostoru k tomu, abych si řekl, co vlastně chci a co si přeju. Ale ta vize teď není tak jasná. Myslím, že právě teď pro mě dává smysl jakékoli jméno v TOP 5. Neexistuje zatím žádné konkrétní jméno. Neexistuje jediná osoba, na kterou bych byl citově vázán, nebo zápas, který bych si podle mě zasloužil jako další. Rád bych ale pokračoval v zápasech s lidmi v rámci první pětky, abych mohl dostat další šanci na titul. Vypadá to, že většina kluků je zamluvená nebo zraněná, ale zatímco se budu léčit, dojde k velkému množství zápasů a já bych byl rád za každého, kdo mi připraví další titulový zápas.“

Khalil a jeho reakce na prohru

„Titul jsem sice nevyhrál, ale rozhodně jsem vyrostl. Alex, díky za to, že jsi mi pomohl pochopit, že jsem připravená dobýt svět. Ukázal jsi úžasné schopnosti, probudil jsi ve mně verzi, kterou jsem potřeboval zažít. Jsi šampionem z nějakého důvodu a patří ti velký respekt. Teď už však vím, čeho jsem schopen.

Fanoušci v Salt Lake City, byli jste úžasní a poskytli jste mi nezapomenutelný zážitek. Vážím si všech pozitivních zpráv od všech z celého světa. Vedení UFC děkuji za to, že mi dalo domov, který má smysl. Navíc mi poskytlo výzvy, které musím neustále překonávat. Velký dík patří mé ženě, mé rodině. Děkuji za vaši bezpodmínečnou podporu. Brazílie, máte silného šampiona, buďte na něj hrdí. Bude mi trvat, než se z toho uzdravím, ale vrátím se ještě lepší, to je nevyhnutelné. Jsem za to vděčný. Nikdy se nevzdávejte, vždy tvrdě bojujte, pozvedejte své komunity a hledejte způsoby, jak ze života vytěžit maximum. Děkuji za noc, na kterou nezapomenu,“ vzkázal Rountree, který sice prohrál, ale jistě si získal srdce nejednoho fanouška MMA.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *