Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Tomu máme věřit? McGregor oznámil překvapivého soupeře a datum dalšího UFC zápasu

Tomu máme věřit? McGregor oznámil překvapivého soupeře a datum dalšího UFC zápasu

McGregor

S návratem Conora McGregora už je to opravdu nekonečné. Minimálně poslední rok totiž slýcháme, že se vrátí, ale navzdory tomu, že měl na turnaj UFC 303 domluvený souboj, jsme ho znovu v akci neviděli. Ir se totiž v červnu zranil, takže se plány změnily. Sám Conor pravidelně naléhá na UFC s tím, že je připraven naskočit do boje, ale liga mistrů chce samozřejmě jeho případný návrat náležitě „vydojit“, takže ho nedá na jen tak nějakou kartu. Podle Conora se však blýská na lepší časy, protože už je prý soupeř i datum…


Nevydržel to! Tomáš Le Sy se prokecl, jak to bude s koncem bizarní stáje Clash

Ve Španělsku se před pár dny konala další BKFC akce, jejíž byl Conor jako spolumajitel organizace součástí. Na kartě navíc zápasil Oscar Willis, což je hlavní tvář Conorova mediálního projektu The Mac Life. Dočkali jsme se tedy celé řady zajímavých záběrů na křepčícího Conora, ale také různých vyjádření. Jedno bylo hodně zajímavé, protože v něm McGregor potvrdil, že bude na začátku února v Abu Dhabí bojovat s Danem Hookerem.

Hooker si o McGregora po poslední výhře nad Gamrotem řekl a s ohledem na to, že má Chandler potvrzenou odvetu s Oliveirou, by se nový soupeř nabízel. Hooker je navíc zárukou skvělé podívané, tak uvidíme, zda se plán potvrdí. Podobných prohlášení už jsme totiž nejen za poslední rok slyšeli celou řadu, ale nakonec z toho nic nebylo.




McGregor chce vidět souboj Jones vs Pereira

„Myslím, že by to pro něj byl vhodný další krok,“ řekl McGregor pro The Schmo. „Možná je mu teď dobře v polo-těžké váze. Je tu pro něj ještě jeden zápas, který by mě zajímal, on proti Dagestánci Ankalaevovi. Ale jinak bych ho rád viděl, jak jde do těžké váhy. Někdo si musí jít pro tři pásy. Buď to budu já, nebo on. Jsem si jistý, že jeden z nás bude na tuto metu v budoucnu aspirovat.

Rok 2024 byl rokem Alexe Pereiry. To nemůže nikdo popřít. Když pomineme všechno kolem, tak za poslední rok nastoupil do 4 zápasů a doručil 4 ukončení. Je to tedy jasná P4P jednička. Měl by být na prvním místě před Jonesem.




Myslím si, že Pereira pro Jona představuje spoustu problémů. Má pro Jona nebezpečný styl, ale zároveň není zase tak velký. Je třeba pamatovat na to, že Jones je ve váze stále nováček. Ano, předvedl pěkný výkon s Ganem, ale zatím ho v těžké váze nikdo pořádně neotestoval. Jsem si jistý, že si uvědomuje, že má kolem sebe opravdu velké a silné chlapy. Alex je velký a nebezpečný. Možná je ještě nebezpečnější, než si myslíme. Byl bych moc rád, kdyby na ten souboj došlo.“

Duel Jones vs Pereira by jistě všichni fanoušci uvítali všemi deseti, ale háček je v tom, že Jon možná listopadovým soubojem s Miocicem skončí. Uvidíme však, jak se situace vyvine.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *