Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Král násilí“ BKFC a bývalý zápasník UFC Mike Perry byl znovu zatčen

„Král násilí“ BKFC a bývalý zápasník UFC Mike Perry byl znovu zatčen

Hvězda BKFC Mike Perry byl 12. října zatčen na Floridě kvůli dvojici obvinění. Perry působil v organizaci UFC v letech 2016 – 2021 a poté přešel do boxerských disciplín. Nejvíce se však uchytil v Bare Knuckle (Box bez rukavic) a v orkganizaci BKFC získal pás pro „Krále násilí“. Nyní byl ovšem zatčen.


Promotér Novotný reaguje na „uniklý“ seznam výplat turnaje OKTAGON 62

Záznamy úřadu šerifa okresu Lake County potvrzují, že Mike Perry byl 12. října v 1:04 místního času zatčen policejním oddělením v Clermontu za řízení pod vlivem alkoholu spolu s přestupkem odmítnutí podepsat výzvu k dostavení se k soudu, což jsou v obou případech přestupky druhého stupně. Podle záznamů o zatčení se jednalo o Perryho první přestupek v souvislosti s řízením pod vlivem alkoholu. 

Perry byl druhý den ráno propuštěn na kauci 1 500 dolarů a k soudu se má dostavit 30. října. Potenciální tresty za přestupek druhého stupně ve státě Florida zahrnují maximálně 60 dní vězení a pokutu až 500 dolarů.

Bývalý zápasník UFC ve welterové váze přešel do světa boxu bez rukavic a okamžitě stal se tváří organizace BKFC. Perry má v této organizaci bilanci 5-0, včetně výher nad Michaelem Pagem, Eddiem Alvarezem a Lukem Rockholdem. Ve svém posledním souboji v BKFC ukončil po 60 sekundách bývalého titulového vyzyvatele UFC Thiaga Alvese.

Po vítězství nad Alvesem se Perry utkal s Jakem Paulem v hlavním zápase červencového boxerského galavečeru v Tampě, kde utrpěl porážku knockoutem v šestém kole a bylo vidět, že v boxu nevyniknou jeho přednosti, které z něj udělaly hvězdu BKFC. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *