Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Kincl odhaluje, jaká nepříjemná zranění ho trápila a omezovala v přípravě i zápase

Kincl odhaluje, jaká nepříjemná zranění ho trápila a omezovala v přípravě i zápase

Kincl OKTAGON

Patrik Kincl už před soubojem s Kerimem Engizekem mluvil o tom, že jeho přípravu do jisté míry narušovala zranění. Kincl totiž plánoval vyrazit na zahraniční kempy, ale právě kvůli zraněním si to rozmyslel, protože se obával, že by se v cizím prostředí mohla situaci jenom zhoršit. V domácích gymech a s lidmi, které zná, se přeci jen příprava přizpůsobuje lépe, takže nakonec Patrik zůstal v Česku.


Začíná se dost přiostřovat! Spolumajitel KSW zpochybnil rekord turnaje OKTAGON 62

„Už jsem zmiňoval, že se mi nepodařilo vyjet na nějaký delší kemp, což mě mrzí. Bylo to způsobeno řadou zranění. Vždy, když už jsem měl něco naplánovaného, abych na týden až deset dní někam vyjel, tak pár dnů před došlo ke zranění. Jedno z těch větších byl výron v kotníku. Během tréninku práce nohou jsme se zezadu přešlápli s kolegou. Odehrál se mi dost nepříjemný výron. S tím jsem nechtěl někam do cizího gymu a věnovat se plným sparingům.

Další nepříjemná věc byla, že v jednom rozcvičovacím kole jsem chytil kopačku do prstu a celý prst mi vyjel a vykloubil jsem si ho. Nebylo to nic extra závažného, ale bylo to nejvíce nepříjemné zranění, protože už jsem věděl, že ho do zápasu nedohojím. Vadilo mi to hodně při úchopu, wrestlingu a obecně na zemi. Vlastně i lehce v postoji, když jsem do toho ťukl, tak to bylo citlivé. Nic však, kde by bylo riziko zápas zrušit,“ popsal Patrik Kincl ve svém posledním videu.

Kincl také přiznal, že v souboji přišel o ruku, respektive měl za to, že je zlomená, protože jí nemohl pořádně zatnout, což ovlivnilo hlavně závěr souboje. Patrik to přirovnal k tomu, když po kopu na lýtko vypne noha. Zkrátka svou ruku nemohl plně ovládat, což omezilo jeho možnosti závěrečného tlaku, který nakonec vlastně ani nepřišel.




Co nás čeká?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs Todev 2

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *