Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Promotér Novotný reaguje na „uniklý“ seznam výplat turnaje OKTAGON 62

Promotér Novotný reaguje na „uniklý“ seznam výplat turnaje OKTAGON 62

Novotný OKTAGON

Vždy, když informujeme o výplatách UFC bojovníků a bojovnic, upozorňujeme, že se většinou nejedná o oficiální čísla, ale jen odhady na základě zkušeností, zákulisních informací a podobně. Pořád to jsou však jen odhady, které se mohou nebo nemusí blížit realitě. V USA je totiž jen několik státních komisí, které zveřejňují oficiální čísla. Většinou jsou pochopitelně výplaty velkým tajemstvím a jinak tomu není ani u OKTAGONu, jehož výplaty se však nyní na internetu také objevily.


„Jsou důležitější věci, než sportovní úspěchy,“ promluvil Kincl o děsivé autonehodě

Níže se můžete podívat, jaké výplaty udává stránka, která běžně informuje i o UFC výplatách. Ani my samozřejmě nemáme přesné informace o tom, kolik kdo bere, ale na základě našich vědomostí a zkušeností můžeme s klidem říct, že tabulka rozhodně neodpovídá realitě a vlastně se jí ani zdaleka neblíží. Takový Scheck rozhodně nemá 850 euro na zápas, když je důležitou postavou expanze a oblasti kolem Mnichova. Na druhou stranu Martin za titulový zápas rozhodně neměla 50 000 euro. Takhle bychom mohli pokračovat dál. Coga a 4 000 euro? Coga, který ve Frankfurtu platí za obrovskou hvězdu a údajně prodal sakra hodně vstupenek? Ale, kdeže… Je však zajímavé sledovat, jak si svět OKTAGONu čím dál více všímá, i když v tomto případě je to spíše úsměvné.




Promotér Novotný reaguje

„To opravdu nejsou uniklé výplaty. To je nějaký nesmysl, který tam někdo naplácal. To však k tomu vlastně taky patří, že už jsi tak velký, že lidi píšou totální sračky,“ reagoval promotér Novotný ve svém vysílání a potvrdil, že se údaje neshodují  realitou, což se samozřejmě dalo čekat. Je však zajímavé sledovat, jak si zahraniční zdroje OKTAGONu čím dál více všímají, byť v tomto případě není úplně o co stát, protože to jen vedlo k nesmyslné tabulce.

Jen pro zajímavost, průměrná výplata v OKTAGONu se dnes pohybuje zhruba v rozmezí 4 – 10 tisíc euro. Velké hvězdy pak samozřejmě mají výplaty ve vyšších statisících až milionech korun, ale to se bavíme jen o elitní hrstce, jako je Vémola, Végh, Kincl, Keita a další klíčové tváře.




Co nás čeká?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs Todev 2

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *