Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » „Jsou důležitější věci, než sportovní úspěchy,“ promluvil Kincl o děsivé autonehodě

„Jsou důležitější věci, než sportovní úspěchy,“ promluvil Kincl o děsivé autonehodě

Kincl

Patrik Kincl podle slov promotéra Novotného hned po turnaji a tiskové konferenci vyrazil domů, aby nějak vstřebal prohru s Engizekem, kterou házel hodně na sebe. Uvědomoval si totiž, že se do zápasu nedostal tak, jak by potřeboval. Naopak soupeř si prosadil svou a nakonec došel k výhře na body. I přesto je však Patrik Kincl “ kurva šťastný“ a nyní už víme proč.


Ty vole! Karlos Vémola šokovaně reaguje na nečekanou prohru rivala Kincla

„Jsou důležitější věci, než sportovní úspěchy. Vždy jsem patřil mezi ty, které sportovní prohry sundaly na zem. Koupal jsem se v tom, připadal si jako kus ho… Díky tomu se mě ale nedotýkaly hejty. Byl jsem totiž svým největším hejterem.

Za svým vyjádřením z tiskovky si stojím i teď. Vím, jaký jsem podal výkon. Tohle byla největší prohra mé kariéry. Nejvíc lidí v historii eventu MMA mě živě vidělo prohrát. Mrzí mě to, ale jsem s tim ok.

Po x hodinách cesty v opravdu nepříjemné atmosféře se mi během pár vteřin podařilo celkem slušně vyvětrat. Nejen v autě, ale i v hlavě. Sedíme vzhůru nohama a mačkám tlačítko SOS v Toyotě. Ptám se ženy jestli je dobrá a do toho už mluvím s operátorem. Přibíhají první lidé, kteří mi v tom telefonování dělají celkem hokej. Odpoutám sebe, pak ženu a podávám ji lidem venku. Je v šoku a jsem rád, že ji vezmou k sobě do auta než přijede sanita a já mohu řešit věci okolo auta (děkuji jestli to čtete).




Kolečko IZS je parádně namazanej stroj. Člověk je zase o něco pyšnější na tu naši zem. Největší dík patří boys in blue, jak to všechno v klidu odladili a pomohli. Heslo z jejich kapot tady opravdu sedělo.

Večer jsem si pustil hlavu trochu na špacír. Obecně jsem celkem alergickej na ezo kecy, ale nedalo se tomu ubránit. Štestí jsem si vybral o pár hodin později a to v mnohem důležitějším fightu. Výhra mohla znamenat víc otázek na tiskovce -> třeba i zastávku na afterparty -> pozdější odjezd -> velký provoz na D5 a vysvětlování naší dceři, proč tatínek s maminkou nedorazí.

P.s.: Než přijdou nějaké spekulace. Nejel jsem jako ho*ado. Bylo mokro a bolavej po zápase, bez nálady to člověk ani valit nechce.

P.s.2: Pro nečtenáře se nahrává YT video i s “rozborem” zápasu,“ informoval Kincl o děsivé autonehodě, která však nakonec dopadla dobře. Nyní už je jasné, proč byl Kincl včera „kurva šťastný“. Nějaké tituly, zápasy a kariéry totiž v podobných případech nehrají roli a jsou jen malichernou starostí.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patrik Kincl (@patrik_kincl)




Co nás čeká?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *