Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Loučení s bizarem! Clash of the Stars odhaluje kartu své poslední akce

Loučení s bizarem! Clash of the Stars odhaluje kartu své poslední akce

Clash of the Stars

V návaznosti na to, že měl turnaj Clash of the Stars 9 podtitul „Skandál“, mnozí spekulovali, zda kauzy kolem Samira, Gelnarové, Novbyho a dalších nejsou jen vykonstruované na oko, aby se o bizarní stáji mluvilo. Byla by to sice hodně podivná strategie, ale už jsme ve světě viděli ledacos. Ukázalo se však, že rozhodně nejde o plán, byť Clash vedení nakonec velký skandál opravdu nabídlo. Le Sy totiž na akci oznámil, že desátá akce bude posledním turnajem Clash of the Stars stáje. Na jakou kartu se tedy při loučení můžeme těšit?


Co na to řekne vedení? Unikly výplaty rekordního turnaje OKTAGON 62?

„Možná jste viděli, že ještě dnes tady byl Aleš Bejr. Chtěl se vrátit do zápasu. Chtěl tady stát proti Novotnému. My jsme mu tu šanci už nedali. Myslím si, že těch kličkování, urážek a divadla bylo dost. Aleši, chci tě v kleci na dalším galavečeru! Na našem desátém galavečeru. Budeme stát v kleci ty a já a bude to konec Clash of the Stars a konec Aleše Bejra,“ vyzval Le Sy Bejra a zároveň oznámil konec Clash of the Stars.

„Je to tak, je to tak. Desátý galavečer bude poslední galavečer Clash of the Stars. Lístky jsou už vyprodané. Opět moc děkuji. Na všechny z Brna se těšíme. Tři hodiny a bylo 8 tisíc lístků fuč. Více říct nemohu. Je to prostě konec Clash of the Stars,“ potvrdil pak Le Sy v rozhovoru pro kanál Willy Cao, že nás opravdu čeká konec Clash of the Stars.




Clash of the Stars 10: Startovka

Karlos Benda vs Jaromír Soukup

Datel a Matěj Valáškovi vs Král Pablo a David Čonny

Jan Rybka vs Jarda Kotlár

Snejks vs Marek Podnikatel

Tyson Škop vs Denis Drbal

Alex Cverna vs Vašek Mikulášek

Sandro vs Rendys

 Habibi vs  Veronika Zajícová

Daniel Kladoš vs Rošťák Svobík

Kluk s kamením vs Standa Lukeš

Adam Langley vs Josef Zajíček

Icko vs Soyeros

Justin Case vs Masaryk

King Kong vs Zdeněk Pupar Podraný

Adam Security vs Policista Petr Reif

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *