Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Soupeři v obavách?! Samuraj Procházka v Japonsku absolvoval náročné zkoušky

Soupeři v obavách?! Samuraj Procházka v Japonsku absolvoval náročné zkoušky

Procházka

Jiří Procházka je aktuálně v Japonsku, kde se společně se svým trenérem Soukupem připravuje na další zápas, který zatím nemá jasné obrysy, ale vypadá to, že už je podepsaný. Příprava je tedy v plném proudu. Další soupeř by měl navíc brát v potaz, že si BJP v Japonsku rozšiřuje svou paletu zbraní, kterých má zase o něco více.


Ty vole! Karlos Vémola šokovaně reaguje na nečekanou prohru rivala Kincla

„Včera Jirka Procházka udělal zkoušky na 1. Dan v Kyokushin Karate. Nic nedostal zadarmo a musel udělat všechny náležitosti, co k tomu patří. To jsou základní techniky, fyzické testy, kata (Seienchin) a tradiční způsob 10 lidi kumite, co se na něm střídají po minutě.

Jelikož se klade v Kyokushin Karate velký důraz na plnokontaktní boj, tak si s tím Jirka poradil jako správný samuraj a bojoval až do konce. Já jsem se snažil, ať si to pořádně užije ve sparingu. Oslavili jsme to pořádnou večeří a jako správní Češi přiťukli lahodným chmelovým mokem. OSU!

Tím mu chci moc poděkovat a popřát mnoho úspěchů do dalších vítězných bojů.  Příjezd do Japonska byl zaměřen na různé druhy karate a poznání starých samurajských míst spojené s meditací, kde je cítit bojový duch! Zítra letíme do Tokia kde se už plně začne připravovat na zápas v UFC,“ informoval totiž trenér Soukup, že má za sebou Jiří náročné zkoušky.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jan Soukup (@soukup.j)

Uvidíme tedy, kdy se dozvíme více o zmíněném souboji, ale tak nějak vše nasvědčuje tomu, že by mohlo dojít na bitvu Procházka vs Hill, která by slibovala sakra atraktivní podívanou.

Hill vysvětloval zívání po souboji Pereira vs Rountree

„Je docela šílené, jak všichni vidíte jen klip bez kontextu, bez dalšího komentáře nebo vysvětlení a hned jste připraveni utočit a plivat jed. Jamahal snad říkal, že ten zápas byl nudný? Nikdy jsem neřekl, že ten zápas byl nudný. A chci začít tím, že Khalilovi vyseknu poklonu, protože ukázal neuvěřitelnou houževnatost a připravenost, kterou jsem od něj nečekal.

A teď k tomu zívání. Zívnutí na konci bylo. Byl ten zápas zábavný? Ano. Byl jsem ohromen? Ne. Zívnutí bylo: ‚Nejsem ohromen‘. Nejsem ohromen. Bylo to zábavné? Ano. Udělalo to na mě dojem? Ne. Viděl jsem v kleci něco, co mě děsí nebo co jsem nečekal? Ne.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *