Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Ty vole! Karlos Vémola šokovaně reaguje na nečekanou prohru rivala Kincla

Ty vole! Karlos Vémola šokovaně reaguje na nečekanou prohru rivala Kincla

Vémola Kincl

O hlavní před-zápas rekordního turnaje OKTAGON 62 se postarala titulová bitva Kincl vs Engizek, do které český borec vstupoval jako jasný favorit. Na jeho straně totiž byla komplexnost a zkušenosti, takže se čekalo, že by mohl vše rychle ukončit, čímž by se jasně otevřela cesta k trilogii s Vémolou, který tak vlastně Kinclovi fandil. Nakonec to však bylo jinak.


Samuraj Jiří Procházka PODEPSAL a my asi moc dobře víme, proti komu

„Ty vole, 5 vteřin! And new! Ty vole. Neuvěřitelné. And new. Ty vole. Ty vole. On přišel o pás šampiona a já jsem přišel o zápas na Bratislavu. To jsem to dopracoval. Já jsem tajně doufal, že ho Ondra k trilogii přemluví… Ty vole. S tím Patrikem se asi něco děje. On už ten zápas s Wawrzyniakem nebyl kdovíjaký. Tam měl namále. Říkal jsem si však, že je šikovný, že se z toho ponaučí a udělá to jinak. Je to zvláštní. On je hrozně chytrý zápasník, ale tohle nebylo chytře pojaté. On tam i padl únavou. Musel vědět, že to může jít do šampionských kol. No nic,“ reagoval Karlos Vémola, který celý večer komentoval. Trilogie je tak rázem pryč a je tak možné, že už jí nikdy nedostaneme.




Kincl přiznal chybu

„Dneska jsem nepředvedl ten nejlepší výkon, prohrál jsem jen kvůli sobě. Je to jen moje chyba,“ cituje Sport.cz Kincla. „Když jsem nastupoval a všichni na mě bučeli, tak to bylo těžké. Bylo to poprvé, co se mi to stalo. V tu chvíli jsem měl klapky na očích, ale když jsem byl v kleci, tak najednou pro mě neexistovalo nic jiného… Ze svého výkonu jsem zklamaný. Dneska jsem nepředvedl ten nejlepší výkon, pohrál jsem to jen kvůli sobě. Je to jen moje chyba. Chtěl bych se omluvit. Myslím si, že jsem si to prohrál kvůli sobě. Žádným úderem mi neublížil, což je ještě horší, než kdyby to bylo naopak. Mám pocit, že jsem nebyl nijak zraněný, což znamená, že to byla jen moje chyba. Teď se musím vrátit do gymu a dřít na sobě. Do budoucna mám nějaký plán, ale teď se ve mně drží určité emoce.“

Kralování Patrika Kincla tedy prozatím končí, ale samozřejmě se s ohledem na jeho dlouhou vládu mluví o okamžité odvetě, která by dvojici jistě slušela, tak uvidíme, zda se jí dočkáme.




Co nás čeká?

9.11. – Bratislava – OKTAGON 63

Vémola vs ?

Wawrzyniak vs Mazúch

Pukač vs Trušček

Novák vs ?

Fodor vs Horínek

Creasy vs Adamia

Aby vs Zhumagulov

Smolková vs Simplicio

Skrzypek vs Diedrick

Paulus vs Elonen

7.12. – Mnichov – OKTAGON 64

Brito vs Surdu

Moeil vs ?

Poppeck vs Doussis

Scheck vs ?

Škvor vs Montagnac 2

Palokaj vs Ryšavý

Bartl vs Brajshori

Mosebach vs Stanovský

Jakobi vs Duric

29.12. – Praha – OKTAGON 65

Paradeiser vs Keita 2

Szabová vs Pudilová – o bantam titul

Bahník vs Rock

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *