Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Komu věří fanoušci a sázkaři v hlavních zápasech velkolepého turnaje OKTAGON 62?

Komu věří fanoušci a sázkaři v hlavních zápasech velkolepého turnaje OKTAGON 62?

Ve spolupráci se sázkovou společností Tipsport vám přinášíme tipy fanoušků a sázkařů na následující velkolepý galavečer OKTAGON 62, který se koná na fotbalovém stadionu ve Frankfurtu a svojí rekordní návštěvou se zapíše do historie bojových sportů. Jaké výsledky očekávají sázkaři v hlavních zápasech? Galavečer můžete také tipovat na MMA Shorties Fantasy.

Pokud ještě nemáte účet u společnosti Tipsport, tak se skrze nás můžete ZDE zaregistrovat a získat 300 Kč zdarma se vstupním bonusem až 50 000 Kč.

Samuraj Jiří Procházka PODEPSAL a my asi moc dobře víme, proti komu

Na titulový souboj ve střední váze mezi šampionem Patrikem Kinclem a vyzyvatelem Kerimem Engizekem, bylo u Tipsportu zatím vsazeno necelých 7 milionů korun. Na vítězství českého šampiona v kurzu 1,50 je aktuálně vsazeno 6,58 milionů korun. Na Kerima Engizeka pouhých 216 000,-. Fanoušci a sázkaři zkouší také vítězství Patrika Kincla na KO/TKO nebo submisi v kurzu 1,69. 

Na souboj o „Krále Německa“ mezi Christianem Eckerlinem a Christianem Jungwirthem, bylo u Tipsportu zatím vsazeno přes 1 milion korun. Na vítězství Eckerlina v kurzu 1,53 je aktuálně vsazeno 1,01 milionu korun. Na Jungwirtha zatím 252 000,-. Fanoušci a sázkaři zkouší také počet kol v zápase více než 1.5 v kurzu 1,20 a více než 2.5 v kurzu 1,53.  

Tipsport je navíc jedním z hlavních partnerů organizace OKTAGON MMA, kde probíhá i projekt Tipsport Gamechanger. Při této příležitosti vznikla tipovačka OKTAGON Challenge, ve které můžete za správné tipy získat peněžitou odměnu, kterou si proměníte, právě pokud jste klientem společnosti Tipsport, kde zadáte vítězný kód a výhra se Vám připíše na vaše konto v Netech.   

Zapojte se také ZDARMA do série soutěží Megatipovačka o 100 milionů a tipujte přesné výsledky zápasů české fotbalové Chance Ligy. Celkem se můžete těšit na 10 soutěží, vždy s dotací 10 000 000 Kč. Vítěz každé z nich získá 1 000 000 Kč a navíc v jednotlivých kolech hrajete o bank až 1 500 000 Netů! 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *