Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Conor McGregor rozháněl potyčku na BKFC! Byl u toho i český zápasník

Conor McGregor rozháněl potyčku na BKFC! Byl u toho i český zápasník

Legenda bojových sportů a zároveň spolumajitel organizace BKFC Conor McGregor a zakladatel BKFC David Feldman uspořádali první veřejné vážení k velmi očekávanému debutu BKFC ve Španělsku. Právě zde se představí i český zástupce a už na vážení to mezi několika bojovníky vřelo a zasahovat musel i bývalý dvojnásobný šampion UFC.


Samuraj Jiří Procházka PODEPSAL a my asi moc dobře víme, proti komu

Na galavečeru BKFC Spain se v hlavním zápase o titul šampiona BKFC v lehké váze utkají Tony „Loco“ Soto (6-0) s Francem Tenagliou (3-0). Akce se uskuteční dnes 12. října v ikonické Marbella Areně ve španělské Marbelle. Tenaglia a Soto se na pódiu při slavnostním vážení málem poprali, ale „The Notorious“ zasáhl, aby potenciální rvačku ukončil, na což u něj nejsme moc zvyklí. 

McGregor, bývalý šampion dvou divizí UFC, který se letos v dubnu stal spolumajitelem BKFC, vypadal, že se baví, když se vmísil mezi bojovníky a pomohl situaci rychle uklidnit. Když pak McGregor uviděl na stole pás, nemohl si pomoci a zvedl nad hlavu titul v lehké váze a s radostí ho ukazoval přítomným fanouškům a novinářům.




Do španělské Marbelly vyrazí také český zástupce. Na galavečeru BKFC on DAZN se představí Mike Juřík alias „Hasby“ (3-3 Bare Knuckle), který svoji kariéru v Bare knuckle boxingu nastartoval v tuzemské organizaci Valhalla Fighting, kde zatím vybojoval bilanci 3-3. Juřík je velmi aktivní i v jiných bojových sportech a za poslední rok a půl nastoupil do 21 zápasů!   

Juříka ovšem nečeká nic snadného. „Hasby“ se 12. října střetne s bývalým neporaženým šampionem britské uznávané organizace BKB (Bare Knuckle Boxing) Danem Chapmanem (5-0). Ten již několik let žije právě v Marbelle, tudíž bude mít výhodu „domácího“ prostředí. Galavečer můžete sledovat na Triller TV nebo DAZN. 




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *