Přeskočit na obsah

MMA Shorties

Domů » Samuraj Jiří Procházka PODEPSAL a my asi moc dobře víme, proti komu

Samuraj Jiří Procházka PODEPSAL a my asi moc dobře víme, proti komu

Procházka

Jiří Procházka je aktuálně v Japonsku, kde se společně se svým trenérem Soukupem připravuje na další zápas, který zatím neměl jasné obrysy. No, nyní už asi má, protože se BJP pochlubil, že má podepsáno. Samozřejmě může jít o cokoliv, ale s ohledem na to, že příspěvek komentoval i manažer Simpson, půjde nejspíš o kontrakt na další zápas. A proti komu? To je víceméně jasné…


„Do 10 minut tu byli policajti,“ odhalil Novotný, jak nastal nečekaný problém

„Dobré ráno z Japonska. Podepsáno,“ poslal Jiří Procházka strohý vzkaz, který však říká mnohé. Znamená to totiž nejspíš, že už má podepsaný kontrakt na další zápas. Samozřejmě více neprozradil, ale máme možnost si domyslet a spojit si jednotlivé indicie. Ono totiž možností zase není tolik.

Kdo však pár dní zpět mluvil o tom, že má na stole kontrakt a čeká jen na jeho podepsání? Ano, Jamahal Hill. Bývalý šampion se pochlubil, že má na stole kontrakt na další zápas, který už se rýsuje. Je tedy nanejvýš pravděpodobné, že nás čeká oznámení souboje Procházka vs Hill, který fanoušci jistě ocení. Hill se totiž nejen do Procházky hodně opíral, takže nyní bude mít šanci svá slova dokázat v kleci.

Další alternativní možností je, že BJP podepsal kontrakt na souboj s Blachowiczem, který je rovněž volný, ale načasování opravdu sedí spíše na Hilla, tak uvidíme, co se nakonec potvrdí.

Hill vysvětloval zívání po souboji Pereira vs Rountree

„Je docela šílené, jak všichni vidíte jen klip bez kontextu, bez dalšího komentáře nebo vysvětlení a hned jste připraveni utočit a plivat jed. Jamahal snad říkal, že ten zápas byl nudný? Nikdy jsem neřekl, že ten zápas byl nudný. A chci začít tím, že Khalilovi vyseknu poklonu, protože ukázal neuvěřitelnou houževnatost a připravenost, kterou jsem od něj nečekal.

A teď k tomu zívání. Zívnutí na konci bylo. Byl ten zápas zábavný? Ano. Byl jsem ohromen? Ne. Zívnutí bylo: ‚Nejsem ohromen‘. Nejsem ohromen. Bylo to zábavné? Ano. Udělalo to na mě dojem? Ne. Viděl jsem v kleci něco, co mě děsí nebo co jsem nečekal? Ne.“




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *